Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΒΙΒΛΙΩΝ "ΧΙΛΙΕΣ ΖΩΕΣ ΑΠΟΨΕ"-"ΠΕΡΠΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΣΟΥ"-"ΤΟ ΜΕΛΙ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ" ΤΗΣ κ.ΜΑΙΡΗΣ ΚΟΝΤΖΟΓΛΟΥ

Και ναι έχουμε τους νικητές!!!!! όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω το πρόγραμμα  https://www.random.org/     ανέδειξε πρώτη νικήτρια για το βιβλίο ΧΙΛΙΕΣ ΖΩΕΣ ΑΠΟΨΕ την κ.Despoina Sideri η οποία και παρακαλώ να μου στείλει με μήνυμα στη σελίδα τα στοιχεία της!!Καλοδιάβαστο και πάντα τυχερή!!!!

δεύτερη νικήτρια για το βιβλίο ΠΕΡΠΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΣΟΥ την κ.Μαρια Παπαδημητριου η οποία και παρακαλώ να μου στείλει με μήνυμα στη σελίδα τα στοιχεία της!!Καλοδιάβαστο και πάντα τυχερή!!!!

και τρίτη νικήτρια για το βιβλίο Ο ΜΕΛΙ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ την κ.Sasa Karamitopoulou η οποία και παρακαλώ να μου στείλει με μήνυμα στη σελίδα τα στοιχεία της!!Καλοδιάβαστο και πάντα τυχερή!!!!
Ευχαριστούμε πάρα πολύ την κ.Μαίρη Κόντζογλου- Τσιαχτσίρη για την ευγενική προσφορά των βιβλίων της ΧΙΛΙΕΣ ΖΩΕΣ ΑΠΟΨΕ-ΠΕΡΠΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΣΟΥ-ΤΟ ΜΕΛΙ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ!!!

 Οι νικήτριες θα  πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας εντός 48 ωρών για να ενημερωθούν σχετικά με την παραλαβή του  δώρου τους, διαφορετικά η κλήρωση θα επαναληφθεί .



ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου