Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2017

ΜΑΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΡΟΥ-ΑΣΚΙΜ ΘΑ ΠΕΙ ΑΓΑΠΗ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΩΚΕΑΝΙΔΑ

"Είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι η Αγάπη είναι ένα αληθινό θαύμα κι αυτό θα ευχηθώ σε όλο τον κόσμο. Αγάπη, μόνο αγάπη. Για να νιώσουμε χαρά και γαλήνη στις καρδιές μας. Για να εξαλειφθούν συμφέροντα, μίση και κάθε είδους φτώχεια. Γιατί Αγάπη θα πει Ανθρωπιά! Χρόνια πολλά και καλά σε όλους!"
Όμηροος ήρωας του βιβλίου Ασκιμ θα πει αγάπη


Φτιάχνεις στο μυαλό σου ένα σκηνικό, μια φανταστική πραγματικότητα που θέλεις οπωσδήποτε να ζήσεις. Έπειτα παρακαλάς με όλη τη δύναμη της ψυχής σου να γίνει το θαύμα και να υλοποιηθεί η ευχή σου. Κι έρχεται αυτή η μέρα. Όμως αυτά που ονειρευόσουν δεν μπορούν να σταθούν μόνα τους. Χρειάζονται έναν διάκοσμο για να αναδειχθούν. Αλλά εσύ ξέχασες να οραματιστείς αυτόν τον διάκοσμο. Έτσι το όνειρό σου χάνει τη μαγεία του… 
Η Έλλη, ο Δημήτρης, η Κρινάνθη, η Έσμα, ο Όμηρος…
Όλοι τους αποφασισμένοι να κυνηγήσουν τα όνειρά τους. Όλοι χαμένοι σε ένα άνισο παιχνίδι με τη ζωή, έχοντας ερήμην τους συμπαίκτη τον θάνατο. Κι εκεί κοντά τους να ακούγεται ψιθυριστή η φωνή της αγάπης. Στοιχειωμένη από μια προδοσία που δεν ξεχάστηκε ποτέ… Από μια Δευτέρα που αρνήθηκε να έρθει… Από αίμα που ποτέ δεν στέγνωσε… Και ο ψίθυρος γίνεται κραυγή. Όμως και πάλι, λίγοι είναι αυτοί που θα μπορέσουν να ακούσουν το μαγικό κάλεσμά της. Λίγοι θα καταλάβουν πως… Ασκίμ θα πει αγάπη!

1 σχόλιο:

  1. τις θερμοτερες ευχες μου για τις γιορτες χρονια πολλα και το βιβλιο της αγαπημενης μου συγγραφεως καλοταξιδο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή