Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2017

ΕΛΣΗ ΤΣΟΥΚΑΡΑΚΗ-ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ


Ο Ιατροδικαστής Βλάσης Φωτίου, βρίσκεται στη Δύση της επαγγελματικής του πορείας και νιώθει πλέον ο καλύτερος και δικαιότερος μύστης για την αξία της ανθρώπινης ζωής… Γνωρίζει ίσως καλύτερα απ’ όλους την πολύτιμη αξία ακόμα και της πιο ασθενικής και ξέπνοης ανάσας…  
Η καθημερινότητα τον αναγκάζει να έρχεται αντιμέτωπος, στην κρύα κι άψυχη αίθουσα του νεκροτομείου του, με τη μάταιη, τελική κι αναπόφευκτη κατάληξη του ανθρώπινου σώματος…
Η ευχή του:
«Κάθε ανάσα στο συμβολικό ξημέρωμα μιας καινούργιας μέρας… χρονιάς… πορείας…. αποτελεί το υπέρτατο Δώρο στην ανθρώπινη Ύπαρξη και το εφαλτήριο, ώστε να νιώθουμε όλοι δυνατοί, αισιόδοξοι και προνομιούχοι …. να συνεχίζουμε την πορεία μας….
Ας μην το ξεχάσουμε αυτό την καινούργια χρονιά κι ας την υποδεχτούμε με απέραντο χαμόγελο»!! 

Ο αιφνίδιος και ύποπτος θάνατος ενός μικρού αγοριού έρχεται να ταράξει την καθημερινότητα του εισαγγελέα Σάββα Νίκα, ο οποίος βιώνει για πρώτη φορά στη ζωή του τον έρωτα με τη φλογερή κοκκινομάλλα Λούσι. 

Την ίδια ταραχή νιώθει κι ο έμπειρος ιατροδικαστής Βλάσης Φωτίου, κοντά στη δύση της καριέρας του, γεγονός που εγείρει μέσα του πολλά αναπάντητα ερωτήματα. 

Το τραγικό γεγονός αναστατώνει και τον αστυνόμο Ανέστη Βαγενά, φέρνοντάς τον αντιμέτωπο με την αληθινή αγάπη. 

Όταν ακόμα ένα παιδί χάνει με τον ίδιο παράξενο τρόπο τη ζωή του, οι τρεις άντρες συνεργάζονται για να εξιχνιάσουν αυτούς τους αποτρόπαιους θανάτους. 

Ποιο άρρωστο μυαλό οργανώνει την εξόντωση μικρών παιδιών; Ποιες είναι οι αιτίες μιας τόσο αποκρουστικής πράξης; Πόσο εύκολη είναι σύμφωνα με τις επιταγές του Νόμου η ανακάλυψη της αλήθειας και η σύλληψη του δολοφόνου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου