Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΚΑΝΙΑΡΗ-ΣΤΕΦΑΝΙ ΓΙΑ ΕΝΝΕΑ ΜΟΥΣΕΣ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΩΚΕΑΝΟΣ

«Στεφάνι για εννέα μούσες» Θάλεια, Ουρανία, Ερατώ… Εννέα μούσες, νύμφες του βουνού και των κρυστάλλινων νερών, θεότητες μαγεμένες από τον ήχο της μουσικής. Πηγή έμπνευσης για τους μεγάλους δημιουργούς της αρχαιότητας. Ο χορός τους αιθέριος, διαχρονικός, ένα λίκνισμα στα κυλίσματα του χρόνου… η αύρα τους ανεκτίμητη κληρονομιά στο πέρασμα των αιώνων. Εννέα μούσες, εννέα αέρινες υπάρξεις στη φημισμένη σχολή χορού Ήριννα Μάγιερς στα περίχωρα του Λονδίνου… και η δέκατη μούσα η Σαπφώ… ενώνουν τις φωνές τους ...Εννέα ευχές για όλους εσάς. Υγεία, ευημερία, δημιουργία, γαλήνη, αγάπη, έμπνευση, έρωτας, επιτυχίες, καλοτυχία… και η δέκατη ευχή…. ευτυχία! Σας στέλνω την αγάπη μου, Αγγελική Κακανιάρη


Θάλεια, Ουρανία, Ερατώ... Η Θάλεια θα χαθεί στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου, μ’ ένα φουστάνι στο χρώμα τ’ ουρανού κι ένα στεφάνι με ολόλευκα κοχύλια.
Εννέα μούσες, εννέα αέρινες υπάρξεις, στη φημισμένη σχολή χορού Ήριννα Μάγιερς, στα περίχωρα του Λονδίνου, μετατρέπονται σε καλλιτεχνικά αριστουργήματα μιας άλλης εποχής.
Ο νεαρός εγκληματολόγος Μάριος Δαλμάς, έχοντας στο πλευρά του την εκρηκτική Ήριννα, θα μπλεχτεί στα δίχτυα ενός συγκλονιστικού μυστηρίου από τα βάθη του χρόνου, όπου η ομορφιά και η τέχνη αναμετρώνται σε κάθε βήμα, με τη ζωή και το μοιραίο...
Ένα συναρπαστικό αστυνομικό μυθιστόρημα
με φόντο το χορό, το μαγικό κόσμο
της φωτογραφίας, το πάθος για εκδίκηση
κι έναν ανατρεπτικό έρωτα
που κόβει την ανάσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου