Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

ΜΑΡΙΝΑ ΦΡΑΓΚΕΣΚΙΔΟΥ-Η ΚΟΥΤΣΗ ΚΙΘΑΡΑ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΝΟΗ

Είμαι η Ρουζ «Η κουτσή κιθάρα» από το παραμύθι της Μαρίνας Φραγκεσκίδου που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πνοή και θέλω να σου ευχηθώ τη νέα χρόνια να σε αγαπάς περισσότερο και να σε φροντίζεις, γιατί σαν καταλάβεις τη μοναδικότητα σου τότε θα δεις πόσο ξεχωριστός είναι και ο κάθε άνθρωπος και πόσο όμορφος είναι ο κόσμος μας. Καλές γιορτές.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι συμβαίνει σε μια κιθάρα αν χάσει μία της χορδή; Θα μπορέσει άραγε να παίξει μουσική, έστω και κουτσή; Κι αν ναι, πώς θα είναι οι μελωδίες που θα δημιουργεί; Αυτά και άλλα πολλά θα έρθει να σας τα απαντήσει η Ρουζ, μια ξεχωριστή κιθάρα. Στην περιπέτειά της έχει σύμμαχους καλούς: Τον φίλο της, τον Μπλου, τη δασκάλα, τη Λίνα τη Μαντολίνα, και φυσικά τη μαμά κιθάρα, που μας μαθαίνουν πως τίποτα δεν είναι αδύνατον όταν το θέλουμε πολύ, απλώς μερικές φορές πρέπει να βρούμε κι άλλους τρόπους για να πραγματοποιήσουμε τις επιθυμίες μας.
Το σίγουρο είναι πώς μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα, αρκεί να έχουμε επιμονή, θέληση και λίγο φως στην καρδιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου