Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΡΦΟΞΥΛΙΩΤΗΣ-ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΛΚΥΣΤΗΣ

κεντρικό ήρωας της νουβέλας στα “Στα ίχνη του ήλιου” O. σας εύχεται μέσα από την καρδία του, ένα νέο ευτυχισμένο και δημιουργικό 2020. Μέσα από τις περιπέτειες που ζήσατε το 2019 να σας δώσουνε ώθηση για νέες εξορμήσεις, φρέσκιες ιδέες και περισσότερα όνειρα για να τα υλοποιήσετε… Καλές γιορτές, να περνάτε πάντα όμρφα και με ανθρώπους που σας αγαπάνε και σας κάνουνε να χαμογελάτε αληθινά.


Η αναζήτηση μιας μυστηριώδους τοποθεσίας στην Αθήνα και την ευρύτερη περιοχή της γίνεται για τον νεαρό ήρωα του βιβλίου αιτία για περιπλάνηση σε τοπία και εμπειρίες πρότερων φάσεων της ζωής του αλλά και σε όψεις της σύγχρονής του πραγματικότητας. Μέσα από αυτή θα επανεξετάσει τη σχέση του με πρόσωπα και θεσμούς και θα επαναπροσδιορίσει τα όρια του εαυτού του. Μια ιστορία για εκείνους που αναζητούν τον Ήλιο στη γη και όχι στον ουρανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου