Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019

ΔΗΜΗΤΡΑ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ-ΔΑΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΩΚΕΑΝΟΣ

"Από τη χριστουγεννιάτικη, αρχοντική Πάτρα του 1960, η ηρωίδα του βιβλίου "Λακριμόσα, Δαμάζοντας το Όνειρο", η Όλγα, εύχεται το νέο έτος να φέρει στον καθένα τις δικές του μικρές ευτυχίες που θα τον κάνουν να χαμογελάει τα πρωινά και θα στολίζουν με χρώμα όλες τις στιγμές του χρόνου. Ας γεμίσει η νέα χρονιά με περιπετειώδεις ανατολές, ράθυμα δειλινά και ρομαντικές αστροφεγγιές. Χρόνια πολλά με υγεία για όλο τον κόσμο!"


Πάτρα 1941: Λίγο πριν κατακλύσει τη χώρα η φρίκη της γερμανικής κατοχής, η έφηβη Αθηνά φέρνει στον κόσμο ένα κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον νεαρό Νίκο. Όταν εκείνος χάνεται στο παγωμένο αλβανικό μέτωπο, η Αθηνά βυθίζεται στη θλίψη, θρηνώντας τον χαμένο της έρωτα. Και η πόλη βομβαρδίζεται ανελέητα...

Πάτρα 1960: Η δεκαεννιάχρονη Όλγα, η μοναχοκόρη του πλούσιου επιχειρηματία Παναγή Κουλουμπή, γνωρίζει τον γοητευτικό και μυστηριώδη Μάνο, του παραδίνεται ολοκληρωτικά και ξεκινάει μαζί του ένα ταξίδι στον απόλυτο έρωτα.
Καθώς όμως η αγάπη τους μεγαλώνει, το κουβάρι της ζωής ξετυλίγεται και μυστικά κρυμμένα για δεκαετίες απειλούν να αποκαλυφθούν…

Ποιός είναι ο Μάνος τελικά;
Τί γίνεται όταν όλοι οι κανόνες, όλοι οι ηθικοί φραγμοί σείονται συθέμελα;
Πόσο δύσκολο είναι τελικά για την Όλγα να χαράξει το δικό της μονοπάτι της απώλειας;
Τη δική της Λακριμόσα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου