Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ-ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ ΑΙΓΟΚΕΡΟΥ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΛΚΥΣΤΗΣ

Καλές γιορτές ! Εύχομαι η ζωή μας να είναι ένα ατελείωτο καλοκαίρι.


Ένα παλιό ζεστό καλοκαίρι του ογδόντα, σ’ ένα μικρό παραθαλάσσιο χωριουδάκι σε μια γωνιά της Ελλάδας, οι ζωές των χωρικών και των παραθεριστών μπλέκονται σε κουβάρι από ένα απρόσμενο γεγονός, που
φέρνει στο φως αρχαίους μύθους και στο προσκήνιο νέους τσαρλατάνους. Μας οδηγούν σε μυρωμένα, νοσταλγικά μονοπάτια, όπου ο έρωτας, η φιλία και οι δεσμοί αίματος δοκιμάζονται στο γαϊτανάκι που υφαίνει το καλοκαιρινό φως. Το καλοκαίρι αυτό είναι πολυπρόσωπο όπως το καρναβάλι. Μελωδικό σαν το τραγούδι που φτιάχνει το κύμα. Μοσχοβολά ρετσίνι και αθωότητα. Είναι ξεθωριασμένο σαν τα γαλάζια πολυφορεμένα πουκάμισα και μοναδικό όπως είναι το αποτύπωμα του καθενός μας απάνω στη γη! Ποιμένες, τράγοι, ελιές και πεύκα, πάθη και πόθοι, συκιές και αρχαία αγάλματα, πηγάδια που αναβλύζουν δροσιά στον ήλιο του μεσημεριού… Μια γη της επαγγελίας, όπου ζούμε μόνο μια φορά στη ζωή μας, όταν είμαστε πολύ νέοι και πολύ παθιασμένοι για να την κατακτήσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου