Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019

ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΡΙΑ ΤΣΟΥΚΑΛΗ-ΜΑΡΑ ΜΑΝΤΑΡΑ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΛΚΥΣΤΗΣ

Φανταστικοί μου φίλοι μικροί και μεγάλοι, από τη μακρινή Φραμπαλία, σας εύχομαι Καλή Χρονιά!!! Εύχομαι το 2022 να έρθουν τα πάνω κάτω! Γιατί κάπως έτσι έρχονται όλες οι ευχάριστες εκπλήξεις στη ζωή μας. Πετάξτε, όσο πιο μακριά και ψηλά μπορείτε, με τις ιπτάμενες σκούπες σας. Μην φοβηθείτε τον καιρό, γιατί τα όνειρα σας βρίσκονται κάπου στον κόσμο και περιμένουν μόνο εσάς. Μην τα απογοητεύσετε και μην τρομάξετε! Κι αν τα κάνετε μαντάρα να ξέρετε πως θα έχετε πλησιάσει αρκετά… Εμπρός! Τι περιμένετε; Για μια μαγική χρονιά χρειάζεται μόνο να γεμίσετε το καζάνι σας με μπόλικη αγάπη, πολλές σαπουνόφουσκες ενθουσιασμού και φαντασία ώσπου να ξεχειλίσει! Ας είναι κάθε μέρα αυτού του χρόνου και μια καινούργια σελίδα του δικού σας παραμυθιού. Ώστε, μέχρι τον επόμενο χρόνο, να έχετε προσθέσει ένα ακόμη συναρπαστικό κεφάλαιο στο βιβλίο της ζωής σας. Πολλά ιπτάμενα φιλιά, Μάρα Μαντάρα

«Δε μοιάζει με καμιά από τις μάγισσες, που έχετε γνωρίσει. Δεν είναι κακιά και δεν έχει μαγικό ραβδί. Έχει, όμως, σκούπα που πετάει και σφουγγαρίστρα που γλιστράει… Λέγεται Μάρα Μαντάρα και είναι μια μάγισσα που φέρνει την καταστροφή! Ή μήπως όχι; Στη Φραμπαλία, μια πόλη μοναδική, όπως ακριβώς και οι κάτοικοί της, κανείς δε μοιάζει με κανέναν άλλον. Κι αυτό δεν μπορεί παρά να είναι υπέροχο! Ένα παραμύθι για την ομορφιά της διαφορετικότητας. Ένα παραμύθι για εκείνα που δεν μπορούμε να καταφέρουμε, αλλά και για τα άλλα που μπορούμε…!» Η εικονογράφηση είναι της συγγραφέως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου