Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019

ΑΝΕΣΤΗΣ ΠΛΟΥΜΗΣ-ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ-ΑΝΕΜΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ


Είμαι η Μόνικα η κεντρική ηρωίδα του βιβλίου «Το στοίχημα μιας ζωής» από τον δημιουργό μου Ανέστη Πλουμή.
Εύχομαι σε όλους τους φίλους της ομάδας: «Μου αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ», να περάσουν όμορφες γιορτές με υγεία και ευτυχία όπως θα τα περάσω και εγώ με τους υπόλοιπους ήρωες της ζωής μου. Βάζω για άλλη μια φορά στοίχημα ότι το 2020 θα είναι για όλους περισσότερο γόνιμο και δημιουργικό. Να είστε όλοι καλά.


Μία ελεύθερη, δυναμική γυναίκα έρχεται αντιμέτωπη με τα διλήμματα της ζωής της.
Από τη μία επιθυμεί ν’ αφοσιωθεί στην καριέρα της και από την άλλη να ζήσει όσα προσπέρασε: την αληθινή ερωτική αγάπη και το βίωμα ενός δικού της παιδιού.
Τα ισχυρά «θέλω» της θα συγκρουστούν με τις άμυνες δύο διαφορετικών ανδρών. Θα οδηγήσει τις αποφάσεις και θα επιδιώξει τη φανερή, γεμάτη πάθος κοινή ερωτική τους συμβίωση. Απώτερος στόχος, να συλλάβει εν γνώσει της ένα παιδί, καρπό του κοινού έρωτά τους, ρισκάροντας να τιναχτούν όλα στον αέρα.
Θα τα καταφέρει; Θα συμπορευτούν όλοι ως ένα αρμονικό τρίγωνο; Και ποιο θα είναι τελικά το στοίχημα σ’ αυτήν τη μεγάλη εσωτερική της ανάγκη;

Ένα πικάντικο, ανατρεπτικό μυθιστόρημα, με εναλλαγές του εύθυμου και δραματικού στοιχείου, που εστιάζει στο βάθος της γυναικείας ψυχής, μέσα από τα μάτια ενός άνδρα και διαβάζεται με μια ανάσα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου