Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΜΤΣΙΟΣ-ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΕΠΛΟ & ΕΞΗΜΕΡΩΣΗ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ BELL


Το καλοκαίρι του 2019 επέστρεψα εσπευσμένα στη Θεσσαλονίκη για να βοηθήσω τον φίλο μου και ιδιωτικό ντεντέκτιβ Τζορτζ Ντόρμερ σε μια δύσκολη υπόθεση. Και έτσι, για μία ακόμα φορά, αντιμετώπισα ένα σωρό δύσκολες καταστάσεις. Είδα γυναίκες να κακοποιούνται σωματικά και ψυχικά, ένας μανιακός ήθελε να βλάψει ανεπανόρθωτα τη χώρα, ενώ ένα φάντασμα από το παρελθόν μου είχε γίνει ο χειρότερός μου εφιάλτης.  
Όσο πάλευα με όλα αυτά βρισκόμουν συχνά μια ανάσα από τον θάνατο. Ωστόσο, όταν κατάφερνα να του ξεγλιστρώ, αυτό που αναρωτιόμουν είχε να κάνει κυρίως με μένα. Αναρωτιόμουν αν θα καταφέρω ποτέ να εξημερώσω το θηρίο που κρύβεται μέσα μου…
Είναι μέρες όπως αυτές που διανύουμε που πιστεύω ακράδαντα ότι θα το καταφέρω. Είναι περίοδος ευχών και αγάπης. Αισιοδοξίας και ελπίδας. Νιώστε κι εσείς έτσι και είμαι βέβαιος ότι θα καταφέρετε να εξημερώσετε το δικό σας θηρίο· το δικό σας Κακό.
Σας εύχομαι όλους καλά Χριστούγεννα και ένα πολύ ευτυχισμένο 2020!

 Οι ιδιαίτερες αυτές ευχές αυτές έρχονται από τον Λούκα Κοντρέτι, πρωταγωνιστή των βιβλίων «Σκοτεινό Πέπλο» και «Εξημέρωση» από τις Εκδόσεις BELL.


Θύμα ή θύτης; Κυνηγός ή κυνηγημένος; Σωτήρας ή τρομοκράτης;

Μια τρομοκρατική επίθεση στην καρδιά της Θεσσαλονίκης αφήνει τον Λούκα αιμόφυρτο και αναίσθητο. Λίγες ώρες αργότερα ένας άντρας τον επισκέπτεται στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε και του λέει ότι πρέπει να φύγουν από εκεί το συντομότερο γιατί κινδυνεύουν θανάσιμα.

Ο Λούκα δεν ξέρει το λόγο. Δεν ξέρει το παραμικρό. Ένα από τα χτυπήματα του έχει προκαλέσει αμνησία. Αποφασίζει να πιστέψει τον άγνωστο… και το ανελέητο κυνηγητό ξεκινά. Δεν ξέρει καν αν είναι θύτης ή θύμα. Αν μάχεται για το κοινό καλό. Αν είναι δολοφόνος. Αν είναι τρομοκράτης. Και η μυστηριώδης, σαγηνευτική γυναίκα που θα βρεθεί στο πλευρό του; Είναι φίλος ή εχθρός; Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι ζωές εκατοντάδων ανυποψίαστων ανθρώπων διατρέχουν θανάσιμο κίνδυνο.

Όμως τα πάντα στο μυαλό του έχουν καλυφθεί από ένα σκοτεινό πέπλο…





Πρέπει να σώσει εκείνη, τον εαυτό του και... τη χώρα. Οι Ευγενείς Αγριοι επιστρέφουν.

Ο Λούκα επιστρέφει εσπευσμένα στη Θεσσαλονίκη για να καλύψει την απουσία του Τζορτζ, του ιδιωτικού ερευνητή που γνώρισε ένα χρόνο νωρίτερα. Η αποστολή που δέχεται να αναλάβει φαντάζει εύκολη. Πρέπει απλώς να κρατήσει κρυμμένη μια νεαρή πόρνη για πέντε μέρες από τα αφεντικά της.
Σύντομα θα διαπιστώσει ότι τίποτα δεν είναι όπως νομίζει. Οι άνθρωποι που είχαν υπό τον έλεγχό τους την κοπέλα είναι αδίστακτοι εγκληματίες και προσπαθούν να την πάρουν πίσω με κάθε τρόπο, ενώ ένας από τους πελάτες της έχει σκοπό να εξαπολύσει ένα μεγάλο κακό που θα πλήξει ανεπανόρθωτα τη χώρα.
Την ίδια ώρα, κάποιος παρακολουθεί τον Λούκα. Ακολουθεί τα ίχνη του και ετοιμάζεται να πάρει εκδίκηση. Είναι ένα φάντασμα από το παρελθόν, που μοναδικό του στόχο έχει να τον σκοτώσει.
Ο Λούκα δεν έχει επιλογή. Πρέπει να τα βάλει με όλους. Και πρέπει να βιαστεί. Γιατί ο χρόνος δεν είναι με το μέρος του...

Μετά το "Σκοτεινό πέπλο", ο Γιώργος Δάμτσιος επιστρέφει με το δεύτερο βιβλίο της σειράς Ευγενείς Αγριοι. Το "Εξημέρωση" είναι μια καταιγιστική αστυνομική περιπέτεια που διαβάζεται με κομμένη την ανάσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου