Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥΤΣΟΣ-ΡΟΔΑ ΕΙΝΑΙ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΝΟΗ


Ας είναι τούτα τα Χριστούγεννα η αρχή για ν’ αλλάξουμε τον τρόπο που πράττουμε! Ας κάνουμε πράξη τον σεβασμό μας για τους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα, κάνοντας τη ζωή τους ευκολότερη και την ψυχή μας καλύτερη!
Παύλος, Ρόδα Είναι, από τις Εκδόσεις Πνοή

Το χειρόγραφο ενός τριαντάχρονου άνδρα που ζει σ έναν ιδιότυπο χώρο φιλοξενίας ατόμων με κινητικά προβλήματα φέρνει στο φως μια τρομακτική ιστορία. Το βράδυ που ο Παύλος αποφάσισε να γράψει την ιστορία της ζωής του, ένα φοβερό δίλημμα στοίχειωνε το μυαλό του. "Αξίζει να θυσιαστεί κανείς για την αγάπη, ή μήπως η αγάπη για ζωή είναι ο μόνος δρόμος;"

Πώς όμως ένας νέος, γεμάτος ζωή άνδρας, καταλήγει μόνος σ ένα τέτοιο μέρος; Τι πραγματικά συνέβη στη ζωή του Παύλου μέχρι εκείνο το βράδυ; Ένα γαϊτανάκι από προσωπικά βιώματα ξετυλίγεται, και ένα ένα τα κομμάτια του παζλ μπαίνουν στη θέση τους. Τα μυστικά που αποκαλύπτει στο παλιό τετράδιο σοκάρουν. Η ανθρώπινη δύναμη, όταν την οδηγεί το πάθος, μοιάζει ικανή να καταφέρει τα πάντα. Ο δρόμος προς την ολοκλήρωση είναι μακρύς και γεμάτος εμπόδια, κι όταν η μέρα εκείνη πλησιάζει, κανένας δεν μπορεί να προβλέψει το τέλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου