Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΡΑΚΑ-ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΞΗ

Μια από τις αγαπημένες μου ηρωίδες του βιβλίου μου, που φέρει τον τίτλο Μέσα από τα Μάτια σου, η Αγάπη, μας χαρίζει φέτος τη δική της ξεχωριστή ευχή:
"Εύχομαι από τα φετινά Χριστούγεννα κι έπειτα, κανένα παιδί στον κόσμο να μη μένει πια μόνο του. Όλοι οι μικροί Χριστούληδες που είναι τα παιδιά μας, να φωλιάσουν σε μια ζεστή αγκαλιά, να γευτούν όση αγάπη τους έχει λείψει και να μη βγουν από εκεί ποτέ ξανά. 
Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι γονιός γίνεσαι εφόσον το θέλεις συνειδητά  και τρόποι να μοιράσεις την αγάπη σου σε ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Διάλεξε εκείνον που μπορείς και κάνε μια παιδική καρδιά να λάμψει για όλη της τη ζωή.
Η υιοθεσία δεν είναι απλώς μια καλή πράξη, είναι η ΠΙΟ αληθινή πράξη αγάπης! Σας το λέω εγώ, ένα παιδί που δεν το ήθελε κανείς..."

Καλές γιορτές με υγεία κι αγάπη για όλο τον κόσμο!!!
Δήμητρα Τράκα   

«Γεννήθηκα μέσα από το θάνατο, τυφλή, σε έναν κόσμο απάνθρωπο. Στερήθηκα το μητρικό άγγιγμα και το μόνο που γνώρισα από τη μητέρα μου ήταν μια φωτογραφία που δεν είδα ποτέ. Μεγάλωνα μέσα στο σκοτάδι, ανάμεσα σε ανθρώπους που ζούσαν στο φως. Υπήρξαν στιγμές που ένιωσα ανήμπορη. Ήρθα αντιμέτωπη με το μίσος, την περιθωριοποίηση και τον οίκτο. Έχασα τον εαυτό μου και κατηγόρησα όλους εκείνους που με βοήθησαν να περπατήσω στα σκοτάδια μου. Έπρεπε να παλέψω με τα εμπόδια που ορθώνονταν μπροστά μου για να σταθώ στα πόδια μου και να γνωρίσω τι σημαίνει ζωή. Ώσπου ήρθες εσύ και στάθηκες πλάι μου. Με κράτησες από το χέρι και με έκανες να νιώσω τι θα πει ευτυχία, με βοήθησες να ονειρεύομαι το Αύριο. Και τις στιγμές ακόμα που η χαρά μου έγινε λύπη, ήσουν εκεί για να μου σκουπίσεις τα δάκρυα και να μοιραστείς μαζί μου τις πληγές…»
Η συγκλονιστική ιστορία της Ελπίδας, μιας γυναίκας που βίωσε το σκοτάδι στις ψυχές των ανθρώπων. Που δεν μπόρεσε να δει το πρόσωπο εκείνου που αγάπησε… Εκείνου που μέσα από τα δικά του μάτια τής χάρισε τον κόσμο όλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου