Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ-ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΑΓΑΘΟ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΗΓΗ

Ο Ιάσονας και η Έλενα σας εύχονται καλές και ευτυχισμένες γιορτές και σας θυμίζουν να μην παίρνετε τίποτα ως δεδομένο και να εκτιμούμε το πολύτιμο δώρο της υγείας, της ζωής, της αγάπης καθώς "Το πολυτιμότερο αγαθό" ίσως είναι δίπλα σας, είναι μέσα σας. Εκτιμήστε το και αγαπήστε το!!!

Ο Ιάσονας και η Έλενα μεγάλωσαν μαζί, ερωτεύτηκαν, οι συνθήκες της ζωής όμως τους χώρισαν. Όταν ξαναβρέθηκαν μετά από πολλά χρόνια, ενήλικες πια, ήταν σαν να μην είχε περάσει μια μέρα.

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ θα βρεθούν μετά από ένα ατυχές γεγονός σε ένα παραστρατιωτικό στρατόπεδο συγκεντρώσεως μιας εγκληματικής οργάνωσης διακίνησης ναρκωτικών, όπου η ανθρώπινη ζωή δεν έχει κανένα νόημα, καμία αξία και όλοι τους θεωρούνται αναλώσιμοι. Θα περάσουν μέσα από πολλές κακουχίες, πολλά βάσανα με μοναδικό εφόδιο την αγάπη τους, την πίστη τους στον Θεό και ένα όνειρο, ένα όραμα μιας καλύτερης ζωής.

Τελικά τι είναι αυτό που μετράει περισσότερο από όλα στη ζωή; Ποιο είναι το πολυτιμότερο και το πιο πολυπόθητο αγαθό στον κόσμο;

Μια συγκινητική ιστορία αγάπης, μια απίστευτη περιπέτεια γεμάτη δράση και αγωνία που θα μας διδάξει να μην παίρνουμε τίποτα ως δεδομένο και θα μας αποκαλύψει την αξία του πολύτιμου δώρου της υγείας, της ζωής, και όχι μόνο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου