Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΝΑΡΙΤΗ-ΟΣΑ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΔΕΝ ΛΗΣΜΟΝΟΥΝ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΝΟΗ


Ο ήρωας του βιβλίου μου Πέτρος Αποστόλου, από το «Όσα οι ψυχές δεν λησμονούν» σας εύχεται:
«Εύχομαι αυτά τα Χριστούγεννα, η ψυχή σας να λησμονήσει όσα την πλήγωσαν στο παρελθόν και με την γέννηση του Χριστού να γεννηθεί κι η ελπίδα που θα κινητοποιήσει και θα κάνει πράξη τα όνειρά σας. Το νέο έτος να φέρει υγεία και αγάπη σε εσάς και τις οικογένειές σας και η διάθεση όλων να γίνει πιο ειρηνική. Να σέβεστε, να συγχωρείτε, να εμπνέετε με το παράδειγμά σας και να είστε πάντα επιλεκτικοί. Το πιο σημαντικό όμως που θα σας ευχηθώ είναι να έχετε πίστη. Πίστη στον εαυτό σας και στις δυνατότητές σας. Ο άνθρωπος όταν θέλει όλα τα μπορεί. Τέλος να έχετε συναίσθηση της ευθύνης και να θυμάστε πως η ζωή σάς έχει δοθεί για να τη ζήσετε. Εύχομαι το 2019 «Όσα οι ψυχές δεν λησμονούν» να μετατραπούν σε ευκαιρίες για εξέλιξη και για νέες δυνατότητες, μέσα από τις οποίες θα  μπορέσουμε όλοι να μεταμορφωθούμε και να εξελιχθούμε τόσο σε προσωπικό όσο και κοινωνικό επίπεδο»!       



Ο Πέτρος Αποστόλου, επίκουρος καθηγητής Αστροφυσικής, μέσα από την πραγματικότητα της ωμής βίας που στιγμάτισε την παιδική του ψυχή, ήρθε σε σύγκρουση με τα συναισθήματά του και κατάφερε να γνωρίσει καλύτερα τη βαθύτερη πλευρά του εαυτού του.

Τα γεγονότα που τον συγκλόνισαν στην παιδική ηλικία τον βρήκαν απροετοίμαστο, με την ψυχή να αιμορραγεί. Η νέα ζωή μετά τις απώλειες τού υποσχόταν δυνατές συγκινήσεις και αλλαγές που θα οδηγούσαν σε αναζητήσεις και θα δοκίμαζαν τα όριά του. Ο δρόμος του δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα, αλλά γεμάτος με αγκάθια. Εκείνος είχε χρέος να τα απομακρύνει και ν ανακαλύψει τον ανώτερο εαυτό του και την αλήθεια του υλικού κόσμου που θα μοιραζόταν και με τις υπόλοιπες ψυχές.

Γιατί υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που γεννήθηκαν για να είναι ξεχωριστοί. Όσα δεν ξέχασαν τους έκαναν πιο δυνατούς. Είναι γεννημένοι για ν ανάβουν τη σπίθα της ελπίδας όταν τρεμοσβήνει από τις δοκιμασίες, και να ζουν ελεύθεροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου