Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΡΙΜΠΑΛΗ-PR8JECT-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΗΓΗ


“ Tο καθετί που έρχεται να μην αμφισβητώ, μα να το καλοδέχομαι σαν σπάνιο μυστικό…
Ευχές για ένα καλοδεχούμενο 2019, γεμάτο  σπάνια μυστικά μετουσιωμένα σε Ιερή Πυξίδα της Ψυχής!
Από την Αυγουστία με Αγάπη» 


Ένα βιβλίο για τον έρωτα, το δράμα, τη χαρά και τα πάθη… Ένα βιβλίο για τους ανθρώπους και τις ψυχές τους… Μα πάνω από όλα ένα Αυτογνωσιακό Ψυχολογικό Μυθιστόρημα για την αλήθεια της Αγάπης που όλοι μας αναζητούμε ακατάπαυστα.
Συχνά, ακόμα κι αν τη βρίσκουμε, καταλήγουμε απογοητευμένοι. Κι αυτό γιατί συνηθίζουμε να αγνοούμε το πιο βασικό. Όμως η Αυγουστία, η ηρωίδα του βιβλίου, θα αναλάβει εν αγνοία της το πιο δύσκολο και αξιέπαινο εγχείρημα: να μας ενθυμήσει την Αλήθεια!
Ένα ανατρεπτικό βιβλίο που ξεπερνά τα καθιερωµένα! Ένα Αυτογνωσιακό Ψυχολογικό Μυθιστόρηµα που παρακάµπτει τα δύσκαµπτα ψυχολογικά όρια & τις έννοιες. Με µουσική στους τίτλους, έντονες λέξεις, πλαισιωµένες φράσεις, µελωδία στο background.
Ένα «PR8JECT» που, παρακάµπτοντας τον χρόνο και τον χώρο, συµφιλιώνει τις δυσκολίες αναγνωστών µε διαταραχή ελλειµµατικής προσοχής κι άλλες αναγνωστικές ιδιαιτερότητες, ανατρέπει «παγιωµένες» αξίες και ιδανικά, µετουσιώνοντας για όλους µας την ανάγνωση στο απόλυτο βίωµα της Ψυχής…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου