Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

ΕΛΕΝΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ-ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΙΕΣ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ BELL

Τα Χριστούγεννα είναι εποχή-ορόσημο για όλες τις ιστορίες που έχω γράψει. Λες και είναι το τέλος μίας εποχής και η αρχή μίας επόμενης... Έτσι ,επέλεξα τον Ράφα, από το "Πέρα από τις σκιές" να πει τις δικές του ευχές: Ήταν Παραμονή Χριστουγέννων όταν επιτέλους έζησα τη μαγεία τους στο είναι μου, όταν έπειτα από μία ανέξοδη, πολυήμερη αναζήτηση, εντόπισα εκείνη, την Ελβίρα ανάμεσα σε δεκάδες κοινά πρόσωπα. Εκείνη τη στιγμή ένιωσα ο κόσμος μου να αποκτά σημασία και τα κομμάτια μου να ενώνονται. Αυτό εύχομαι για όλο τον κόσμο, να ζήσει ο καθένας μας τη μοναδική αυτή αγκαλιά που μπορεί να ζεστάνει και να θεραπεύσει τον πόνο, την απώλεια, τη μοναξιά και να βιώσει την αγάπη στην πραγματική της διάσταση. Χρόνια πολλά σε όλους. Αγάπη και υγεία! Να έρθει ο νέος χρόνος και να φέρει μόνο χαρές και χαμόγελα.
ΡΑΦΑ - ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΙΕΣ - ΕΛΕΝΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ.


Μυστικά, ψέματα κι ένας έρωτας καταδικασμένος από το παρελθόν

Η ιδιότυπη τελευταία επιθυμία ενός Ιταλού μεγιστάνα των γεωργικών επιχειρήσεων εξαναγκάζει την Ελβίρα Ανδριανού να επιστρέψει στη γη και το χωριό της γιαγιάς της στη Θεσσαλία για τρεις μήνες, προκειμένου να έρθει σε επαφή με τις ρίζες της και την οικογένεια που δεν γνώρισε ποτέ.
Η νεαρή ζωγράφος και φωτογράφος μόδας, γνωστή στη Ρώμη για τα ερωτικά σκάνδαλα και την ξέφρενη ζωή της, υποτάσσεται στο θέλημα του εκλιπόντα προστάτη της και ξεκινά ένα ταξίδι στο παρελθόν της, γεμάτο προκλήσεις και αποκαλύψεις.
Αλλά γι’ αυτό που δεν είναι προετοιμασμένη είναι η σύγκρουση με το δόγη Ραφαέλο Άντζελο Μπαλντίνι, τον μοναδικό εγγονό και κληρονόμο του μεγιστάνα, ο οποίος είναι αποφασισμένος να εκδιώξει την τυχοδιώκτρια από τη γη και την περιουσία του. Ο Ραφαέλο θα πολεμήσει με νύχια και με δόντια να κρατηθεί μακριά της και να νικήσει την απαγορευμένη, από την τιμή και το αίμα, έλξη που αισθάνεται για τη γοητευτική εισβολέα.
Κι εκεί που η Ελβίρα έδειχνε ασυγκίνητη σε κάθε ανδρική καρδιά, νιώθει τον κόσμο της να συνθλίβεται από τη σαγήνη του εγωπαθή Ιταλού. Η κατάσταση περιπλέκεται όταν εμφανίζεται η πανέμορφη αρραβωνιαστικιά του, που θέλει να επιβεβαιώσει με κάθε τρόπο ότι ο γοητευτικός δόγης είναι δικός της...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου