Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

ΜΑΡΙΑ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΑΤΙ


Ήθελε απελπισμένα να σας ευχηθεί, έστω κι αν είναι ο ήρωας κάποιου βιβλίου μου που δεν έχει εκδοθεί ακόμα. Έτσι δεν μπορούσα να του χαλάσω χατίρι αφού είναι και ένας από τους αγαπημένους μου. Ο Νικόλας Ραζής, συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων και ήρωας του νέου μου μυθιστορήματος που θα κυκλοφορήσει  το Φεβρουάριο του 2019 σας εύχεται καλές γιορτές.

 «Δεν με γνωρίζετε ακόμη, εγώ όμως σας αγαπώ. Οπότε θα ήθελα να σας ευχηθώ  μέσα από την καρδιά μου όμορφες γιορτές και το Νέο Έτος 2019  να σας φέρει ό,τι ποθείτε και ονειρεύεστε. Αυτά τα Χριστούγεννα ας αναστήσουν το χαμόγελο στα χείλη των ανθρώπων που πονούν, ας ζεστάνουν τις καρδιές και ας χαρίσουν σ’ αυτούς που αγωνίζονται την ζωή που τους αξίζει. Υγεία, αγάπη, γαλήνη, αισιοδοξία, δύναμη, όνειρα, χαμόγελα, δημιουργικότητα, επιτυχίες μα και φως Χριστού στις ψυχές. Καλά Χριστούγεννα, Καλό Νέο Έτος, Χρόνια πολλά σε όλους τα μέλη της αγαπημένης ομάδας ΜΕ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΦΟΥ με την αγάπη μου.

Νικόλας Ραζής - Ήρωας του νέου βιβλίου της Μαρίας Προδρόμου που θα κυκλοφορήσει το Φεβρουάριο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου