Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΣΤΑΜΑΤΟΥΛΑΚΗΣ-Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΩΡΑΙΑΣ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗΣ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΗΓΗ

Η ευχή είναι από την Βασίλισσα Αυγή ( «Η Εκδίκηση της Ωραίας Κοιμωμένης»)

Εύχομαι κάθε αυγή της νέας χρονιάς να φέρνει
αγάπη, υγεία και μια μεγάλη δόση μαγείας για σας και τους αγαπημένους σας! Να έχετε παραμυθένια (ή και αντι-παραμυθένια γιαιτί όχι;) Χριστούγεννα!
Κλέαρχος Σταματουλάκης

Κάποιος θα µε πει τρελή, υστερικιά, κουκουρούκου. Τώρα αυτά. Τότε, ήµουν ένα λουλούδι του µπαχτσέ. Γλυκιά, ευγενική, τσουπωτή, το φως της Αυγής − εξ ου και τ’ όνοµά µου. Τώρα, βρίζω σαν λιµενεργάτης, δεν σηκώνω πολλά-πολλά και έχω σαφρακιάσει. Τι έφταιξε; Πέρνα εσύ 30 χρόνια τάβλα, ελαφρώς βιασµένη από έναν ηλίθιο πρίγκιπα, που σε γκάστρωσε κιόλα, να σου πω εγώ. Ξυπνάς πενηντάρα, µε σακούλες κάτω από τα µάτια −γιατί ποιος να σου βάλει ενυδατική στο κώµα−, µ’ έναν στόκο για γιο κι ένα ρεµάλι να σου τρώει το βιος. Λυπάµαι, αλλά έπρεπε να πεθάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου