Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

ΑΛΕΞΗΣ ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ-ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΒΗΜΑΤΑ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΗΓΗ

«Άκουσα πως, εκτός απ’ την αλλαγή του χρόνου, γιορτάζετε και τα γενέθλια ενός… θεού; Τον συγκεκριμένο δεν τον έχω ακουστά, ούτε και κανείς άλλος, ακόμα και η θεά Θέλις δεν είχε κάποια πληροφορία να μου δώσει! Αλλά είναι όμορφο, το να πιστεύεις! Το πιο σημαντικό όμως είναι να πιστεύουμε, να αγαπάμε και να φροντίζουμε τον εαυτό μας και ύστερα τους αγαπημένους μας, μην το ξεχνάτε! Εύχομαι να είστε ευτυχισμένοι, να έχετε όμορφες γιορτές και καλή χρονιά! Να προσπαθήσετε να είναι όσο καλή σας αξίζει να είναι!
  • Λίλιαν, Σκοτεινά Βήματα»

Σε έναν παρακμάζοντα ηθικά και οικονομικά κόσμο, μια θεά στέλνει ένα ξωτικό σε μια αποστολή: Μαζί με τέσσερις εκλεκτούς πρέπει νασυγκεντρώσει τέσσερα μαγικά κλειδιά και να επιφέρει την εκ θεμελίων αλλαγή του. Μια ομάδα πολύ διαφορετικών χαρακτήρων θα ταξιδέψει από τη μία άκρη του κόσμου έως στην άλλη, αλληλεπιδρώντας με διαφορετικά πρόσωπα, βιώνοντας παράλληλα ποικίλες καταστάσεις. Οι ήρωές μας θα ωριμάσουν, αναπτύσσοντας παράλληλα ισχυρές σχέσεις μεταξύ τους. Φτάνοντας στο τέλος του δρόμου τους, θα βρουν, άραγε, κάτι να αγαπήσουν στον κόσμο που τους έχει πληγώσει ή θα είναι η ολοκληρωτική αλλαγή εκείνη που πρόκειται να αποτελέσει τη μοναδική ενδεδειγμένη λύση;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου