Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

ΚΩΣΤΑΣ ΜΕΤΑΛΛΙΔΗΣ-Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ -ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΗΓΗ


Είμαι ο Κώστας Μεταλλίδης, συγγραφέας του μυθιστορήματος αναζήτησης: Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ! Σας εύχομαι να νιώσετε το νόημα των Χριστουγέννων! Αυτά που ονειρεύεστε κι όσα πραγματικά ποθείτε για το έτος 2019 να γίνουν η πραγματικότητά σας!
Πριν ένα χρόνο, σας ευχήθηκε ο Ορέστης, ο μικρός πρωταγωνιστής του βιβλίου. Φέτος, τον λόγο έχει η ίδια η Ψυχή!Επιτρέψτε μου να σας μεταφέρω την επικοινωνία μας!
Χμ... Αγαπημένοι μου... Δεν θέλω να σας δώσω κάποια κοινή ευχή. Χαρίζω όμως σε όλους, αστείρευτη Αγάπη και μια μεγάληΑλήθεια! Την υπόσχεση πως θα είμαι πάντα εδώ! Θα επενδύω την κάθε σας στιγμή, όπως έκανα πάντα! Δεν υπήρξε, ούτε και θα υπάρξει στιγμή που θα με αναζητήσετε και δεν θα είμαι εδώ. Αναγνωρίστε την ύπαρξή μου στην πιο Υψηλή σας Σκέψη! Στον πιο Καθαρό σας Λόγο! Στο πιο Μεγαλειώδες συναίσθημα!  Να θυμάστε πως... Οτιδήποτε λιγότερο, δεν προέρχεται από εμένα.


Πέντε έφηβοι προσπαθούν να κηρύξουν πόλεμο στη ρουτίνα και στην καλοκαιρινή ραστώνη. Η προσπάθεια αυτή τους οδηγεί σε ένα εγκαταλειμμένο διώροφο κτήριο της Θεσσαλονίκης. Μετά από μεγάλη προσπάθεια καταφέρνουν τελικά να εισβάλλουν στο εσωτερικό του! Καθ’ όλη τη διάρκεια του ιδιαίτερου αυτού πολέμου, ο Ορέστης σκιαγραφεί τις προσωπικότητες των φίλων του, διαπιστώνοντας πως είναι ξεχωριστές και εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους!
Όμως…
Ενώ όλα δείχνουν πως η ρουτίνα είναι ανίκητη… Συμβαίνει το αναπάντεχο!
Μια απρόσμενη συνάντηση!
Είναι ικανή αυτή η συνάντηση να αλλάξει τη ζωή του Ορέστη;
Τη δική σου, μήπως;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου