Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

ΠΩΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΙΔΑΚΗ-ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ BELL

Εύχομαι να περάσετε τις πιο όμορφες γιορτές με όσους αγαπάτε και σας αγαπούν.
Μακάρι το 2019 να είναι γεμάτο αγάπη και δημιουργία, φως και όνειρα για όλο τον κόσμο!
Να μην ξεχνάτε! Aν θέλετε να αφήσετε το σημάδι σας στον κόσμο, αφιερώστε χρόνο
σε όσους σας έχουν πραγματική ανάγκη...
Όντι Στάμος από το Έρωτας στις Κυκλαδες.

Η Κάθριν είναι μια ανερχόμενη σχεδιάστρια μόδας από τη Νέα Υόρκη. Ο χαμός του καλύτερού της φίλου θα την καταρρακώσει. Όταν μάθει ότι κληρονόμησε το μερίδιό του στην πατρική κατοικία του σ’ ένα μικρό νησί της Ελλάδας, δε θα διστάσει να ταξιδέψει ως εκεί για να γνωρίσει από κοντά την ιδιαίτερη πατρίδα του, ελπίζοντας έτσι να γαληνέψει η ψυχή της. 
Στο σπίτι, όμως, την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Ένας συγκάτοικος: ο αδερφός του φίλου της, ο Όντι. Εκείνος, από την πρώτη στιγμή είναι επιθετικός. Την κατηγορεί για όλα και δε δείχνει διατεθειμένος να αλλάξει την εχθρική του στάση. Φυσικά, τίποτα από όσα της καταλογίζει δεν ισχύει, αλλά η Κάθριν δεν μπορεί να του αποκαλύψει την αλήθεια χωρίς να εκθέσει τον φίλο της. 
Η ατμόσφαιρα στο σπίτι είναι πολύ τεταμένη. Και όσο το φορτίο αυξάνει, τόσο οι μικρές σπίθες ανάμεσα στους δύο γίνονται φωτιά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου