Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

ΦΑΝΗ ΓΕΩΡΓΟΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΝΟΗ

Ο μικρός Μιχάλης ο ήρωας του βιβλίου «Σχετικά με τον Μιχάλη» από τις εκδόσεις ΠΝΟΗ εύχεται σε όλα τα παιδιά του κόσμου να βρουν το νοιάξιμο και την αγάπη στη ζωή τους. Από τα χείλη τους να μη λείψει ποτέ το χαμόγελο και από τα μάτια τους η ελπίδα και η χαρά! Καλά Χριστούγεννα με περίσσια αγάπη!

Φανή Γεωργολοπούλου


Ο Μιχάλης ξεκίνησε τη ζωή του μ ένα χρυσό κουτάλι στο στόμα. Δεν ασχολήθηκε ποτέ κάποιος μαζί του, αλλά ό,τι ήθελε το είχε μ ένα τηλεφώνημα. Άλλα παιδιά στην ηλικία του δημιουργούσαν, αγωνίζονταν και χαίρονταν με ό,τι έκαναν, εκείνος όμως δεν χρειαζόταν να προσπαθήσει για κάτι. Τα θεωρούσε όλα δεδομένα, γι αυτό απαιτούσε όλο και περισσότερα.

Ώσπου μια συνάντηση άλλαξε τον κόσμο του. Ένας άνθρωπος με εντελώς διαφορετικές παραστάσεις κατάφερε να δώσει στον Μιχάλη το σημαντικότερο δώρο: τη χαρά της ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου