Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

ΤΟ ''ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ" της Τατιάνας Αβέρωφ στη Φιλιππιάδα ΑΦΟΥ!!!

Παρουσίαση βιβλίου "Έγκλημα στον παράδεισο" της συγγραφέως Τατιάνα Αβέρωφ.

Την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου στον Δ.Ζηρού στην Φιλιππιάδα πραγματοποιήθηκε μια βραδιά αφιερωμένη στο λογοτεχνικό έργο της συγγραφέως Τατιάνας Αβέρωφ με αφορμή το νέο της αστυνομικό μυθιστόρημα.Για την συγγραφέα μίλησαν οι φιλόλογοι,Ιωάννα Παππά και Ευγενία Μάστορα με συντονιστή τον Πρόεδρο του Συλλόγου  "Περί βιβλίου" Χρήστο Αναγνώστου.

Ήταν μια υπέροχη βραδιά και η συγγραφέας πέρα από την ομιλία για τα βιβλία της,συνομίλησε με τους αναγνώστες και υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου της.Προσωπικά με κέρδισε σαν άνθρωπος από την πρώτη στιγμή με το ζεστό χαμόγελο της.







Λίγα λόγια για το βιβλίο "Έγκλημα στον παράδεισο".
Πρόκειται για ένα αστυνομικό μυθιστόρημα όπου εκτυλίσσεται σε ένα μικρό ορεινό χωριό 1000 κατοίκων.Όσο ονειρικό και να φαντάζει "ο Παράδεισος",ένας φόνος διαταράσσει την ηρεμία των κατοίκων και ο αστυνόμος Γαλάνης καλείται να τον διαλευκάνει.Πόσο εύκολο όμως θα είναι μέσα σε μία κλειστή κοινωνία με τις ιδιορρυθμίες και τις ιδιαιτερότητες της να μπορέσει να ανακαλύψει ποιος το έκανε και γιατί;

Όσο αγαπημένοι και να φαίνονται οι κάτοικοι,πάντα κάποιος θα υπάρχει που θα δίνει τροφή για σχόλια.Πόσο μάλιστα όταν γίνεται και δεύτερος φόνος.Ποιος είναι ο πραγματικός ένοχος;Η νέα αγροτική γιατρός του χωριού;Ο αντιδήμαρχος που εποφθαλμιούσε την θέση του Δημάρχου;Ο τρελός του χωριού "Τεράστιος" όπως τον αποκαλούσαν;Μήπως κάποιος άλλος υπεράνω υποψίας;

Σύντομο βιογραφικό για την Τατιάνα Αβέρωφ.
Η Τατιάνα Αβέρωφ γεννήθηκε το 1954 στην Αθήνα. Σπούδασε ψυχολογία στην Αθήνα και στο Λονδίνο και εργάστηκε ως σχολική ψυχολόγος. Από το 1995 διευθύνει την Πινακοθήκη Ε. Αβέρωφ στο Μέτσοβο, διδάσκει σεμινάρια Δημιουργικής Γραφής και εξοικονομεί όσο περισσότερο χρόνο μπορεί για να γράφει. Είναι παντρεμένη με τον Σωτήρη Ιωάννου και έχουν ένα γιο, τον Αλέξανδρο.


Από τη Φιλιππιάδα  Κωνσταντίνα Σιάφη Διαμάντη  ΑΦΟΥ!!!

Η Μαρία Λάζου υπηρετεί την θητεία της ως αγροτική γιατρός σ ένα ακριτικό χωριό, ξεχασμένο κάπου στα βουνά της Ηπείρου. Η μικρή κοινότητα την αγκαλιάζει, η ζωή κυλάει ήσυχα, σχεδόν ειδυλλιακά. Όλα δείχνουν πως βρήκε το ιδανικό περιβάλλον για να ξεφύγει απ το τραυματικό παρελθόν της στην Αθήνα.

Ώσπου γίνεται ένας φόνος...

Ο αστυνόμος Περικλής Γαλάνης έρχεται απ τα Γιάννενα για να εξιχνιάσει τον μυστηριώδη θάνατο του δημάρχου Κωλέτη, ενός ξεχωριστού ανθρώπου με ενδιαφέρον παρελθόν που όλοι πίνουν νερό στο όνομά του. Το κίνητρο μοιάζει ακατανόητο. Οι ύποπτοι πολλοί, όσο και απρόβλεπτοι. Η υπόθεση περιπλέκεται καθώς ο Γαλάνης παλεύει να αντιμετωπίσει τα εμπόδια που του θέτει ο ντόπιος αστυνομικός και μια παράξενη ορεινή κοινότητα με τα μυστικά της και τα ψέματά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου