Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΕΣΟΧΩΡΙΤΗΣ-ΤΑ ΤΡΙΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΝΟΗ


Ονομάζομαι Πολ Σπάικς, είμαι ψυχίατρος και είμαι ένας από τους κεντρικούς ήρωες του βιβλίου του Μιχάλη Ε. Μεσοχωρίτη «Τα Τρία Ημερολόγια» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πνοή. Θέλω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να σας ευχηθώ Καλές Γιορτές και Χρόνια Πολλά. Εύχομαι το νέο έτος να σας βοηθήσει να βρείτε τη γαλήνη και την ηρεμία που εγώ έχασα από τη στιγμή που έπεσε στα χέρια μου το περιβόητο Πρώτο Ημερολόγιο. Εύχομαι να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε τόσο έντονα και τόσο βαθιά όπως συνέβη στη δική μου περίπτωση με τη Σάρα. Εύχομαι να έχετε υγεία, τύχη, αληθινά χαμόγελα και πολύ χρόνο για τους αγαπημένους σας και για διάβασμα. Σε αντίθεση με ό,τι συνέβη στην περίπτωση μου από τη στιγμή που έμπλεξα σε αυτή την περιπέτεια. Τέλος, ελπίζω και εύχομαι να διδαχτήκατε μέσα από τις σελίδες του βιβλίου να μην τα παρατάτε και να μην το βάζετε ποτέ κάτω, όσο δύσκολες κι αν είναι οι συνθήκες, προκειμένου να πετύχετε το στόχο σας και να φτάσετε στο τέλος.


Ο Πολ εργάζεται ως ψυχίατρος σε μια κλινική της Βόρειας Αγγλίας. Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε εκεί, κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Το ένστικτό του δεν τον προδίδει. Έπειτα από έρευνα, ανακαλύπτει το ημερολόγιο ενός ασθενούς το οποίο αναφέρεται στην αναζήτηση ενός μεγάλου μυστικού. Μέσα από τις σελίδες του θα ξεκινήσει ένα ταξίδι προς το άγνωστο. Η επιγραφή του γλυπτού, ο διάσημος πίνακας, η τράπεζα στο Λίχνενσταϊν, το δωμάτιο στα έγκατα της γης είναι μόνο κάποια από τα κομμάτια του γρίφου.
Ο Πολ εμπλέκεται άθελά του σε μια περιπέτεια που οδηγεί σε σκοτεινά μονοπάτια, απαιτεί πολλές θυσίες και επιφέρει τρομακτικές απώλειες. Θα μπορέσει κάποιος να ενώσει τα κομμάτια του παζλ; Ποιος είναι τελικά ο μυστηριώδης ασθενής της τρίτης πτέρυγας; Και το σημαντικότερο: ποιο είναι το μεγάλο μυστικό που απειλεί να ανατρέψει τις ισορροπίες αυτού του κόσμου;

Ο Μιχάλης Ε. Μεσοχωρίτης κάνει το συγγραφικό του ντεμπούτο μ ένα βιβλίο που διαβάζεται με κομμένη την ανάσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου