Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

ΑΡΕΤΗ ΚΑΜΠΙΤΣΗ-ΜΙΚΡΟΙ ΘΕΟΙ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΝΟΗ

Ο Αχμάντ,αν και προσεύχεται σε έναν άλλο Θεό,δεν σταματά να πιστεύει στην μεγαλύτερη θεότητα που είναι η αγάπη και εύχεται σε όλους σας αυτές τις γιορτές,να την ανακαλύψετε και να την γευτείτε σε όλο της το μεγαλείο.
Οι μικροί Θεοί και εγώ σας ευχόμαστε την χρονιά που έρχεται να ανακαλύψετε τον "μικρό θεό" που κρύβεται μέσα σας.
Αρετή Καμπίτση


Ο Άχμαντ πασχίζει να ξεφύγει από τον κλοιό της θρησκείας, της κουλτούρας και των προσταγών του στενού του κύκλου. Με σύμμαχο τον έρωτα που γνώρισε στο πρόσωπο της αγαπημένης του και με τη βοήθεια του παιδικού του φίλου, καταφέρνουν να απελευθερωθούν από τη φυλακή όπου ζούσαν μέχρι τότε, και πιστεύοντας πως έχουν αφήσει πίσω τους το παρελθόν, ονειρεύονται όσα δεν είχαν τολμήσει. Αυτό όμως είναι εκεί και τους καταδιώκει μέσα από τις ενοχές, ώσπου λίγο λίγο τους κατατρώει την ψυχή.

Ο Άχμαντ που τολμά ν αντισταθεί, η Ναντίρα που λαχταρά τη φανταχτερή ζωή, η Σιρούμ που έχει υποταχθεί στη μοίρα, ο Μοχάμεντ που αρνείται τις επιθυμίες του, ανακαλύπτουν ο καθένας χωριστά κι όλοι μαζί τη δύναμη που κρύβεται μέσα τους. Αγγίζουν τ αστέρια, ξεχνώντας πως κάποιες φορές καίνε.

Μα τι μεγάλο έγινε στον κόσμο με ασφάλεια και προσοχή; Αρκεί ο έρωτας, η φιλία, θάρρος, κι όλα αλλάζουν. Τα πάντα και για πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου