Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ Η ΤΖΑΖ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ-RAY CELESTIN-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΟΠΤΡΑ

Δηλώστε συμμετοχή εδώ
ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΦΟΥ!!!

ΚΛΗΡΩΣΗ Νο1:ΤΕΤΑΡΤΗ 4/1/2017

1)Αφήστε ένα σχόλιο σας(αναφέροντας μας το αγαπημένο σας είδος μουσικής)στην ομάδα μας ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! στην ανάρτηση με την κλήρωση του βιβλίου Η ΖΑΖ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ του κ.Ray Celestin από τις Εκδόσεις Διόπτρα - Dioptra Publications!!!!

2)Κοινοποιήστε(ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ) (ΜΙΑ ΦΟΡΑ)την, στον τοίχο σας, και μπείτε στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιανουαρίου!!!

3)1 τυχερός/η που θα αναδειχθεί μέσω του προγράμματοςhttps://www.random.org/ θα κερδίσει ένα αντίτυπο του βιβλίου ευγενική προσφορά από τις Εκδόσεις Διόπτρα - Dioptra Publications!!!!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Στις 12:15 το βράδυ της επόμενης Τρίτης, σκοπεύω να περάσω πάνω από τη Νέα Ορλεάνη. Όντας απέραντα σπλαχνικός, θα κάνω σε εσάς τους ανθρώπους μία μικρή πρόταση:
Έχω μεγάλη αδυναμία στη μουσική τζαζ.
Ορκίζομαι σε όλους τους διαβόλους του Κάτω Κόσμου πως θα χαρίσω τη ζωή σε όλους εκείνους, στα σπίτια των οποίων θα ξεφαντώνει μία ορχήστρα τζαζ την ώρα που μόλις ανέφερα.
Ένα πράγμα είναι βέβαιο: ορισμένοι από εσάς, που δεν θα ακούνε τζαζ το βράδυ της Τρίτης, θα νιώσουν πάνω τους βαρύ τον πέλεκυ.

Εμπνευσμένο από μία αληθινή ιστορία, το βιβλίο Η τζαζ του δολοφόνου, με φόντο μία μαγευτική Νέα Ορλεάνη που πλημμυρίζει από τζαζ και γίνεται έρμαιο στα χέρια των συμμοριών, είναι ένα φιλόδοξο, συναρπαστικό μυθιστόρημα αγωνίας.

Ένα γοητευτικό πορτρέτο μιας ζωντανής και αιθέριας πόλης. Απλά καθηλωτικό.
The Guardian


1 σχόλιο:

  1. Χρόνια Πολλά
    Ευχαριστούμε πολύ
    Καλές γιορτές καλές δουλειές με χαμόγελα πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή