Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2016

ΑΝΝΑ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ-ΣΑΝ ΔΥΟ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΝΕΡΟ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΑΤΙ

Εύχομαι τα Χριστούγεννα αυτά να φέρουν γαλήνη στις καρδιές των ανθρώπων! Εύχομαι η μαμά μου που με κοιτάζει από ψηλά, να νιώσει τη χαρά μου γιατί μετά από πολύ καιρό είμαι και εγώ ευτυχισμένος! Δεν το κρύβω πια, αγαπώ τη Λυδία, γιατί μου έμαθε τι σημαίνει ανιδιοτελή αγάπη. Όμως εσύ εκεί ψηλά θα είσαι για πάντα η μαμά μου γιατί αυτοί που αγαπάμε πραγματικά δεν πεθαίνουν ποτέ. Μένουν ζωντανοί στις καρδιές μας για ΠΑΝΤΑ. Καλά Χριστούγεννα μανούλα! Λυδία σε ευχαριστώ που υπάρχεις στη ζωή μου!

Μικρός Νικόλας ήρωας του βιβλίου ''Σαν δυο σταγόνες νερό'' της κ.Άννας Μητσοπούλου που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μάτι - Mati Publications!!!


Σαν δυο σταγόνες νερό είναι η Λυδία και η Άρτεμη. Δυο αδελφές που γεννήθηκαν με διαφορά λίγων λεπτών. Ένα ωάριο που για ανεξήγητους λόγους διαχωρίστηκε μετά τη σύλληψη. Τα δύο κύτταρα που προέκυψαν αναπτύχθηκαν αυτόνομα.
Ένα ανεξήγητο δέσιμο συνδέει τις δυο αδελφές, που δεν μπορεί να εξηγηθεί επιστημονικά, αλλά είναι αποδεκτό από τους ειδικούς. Τα δυο κορίτσια είχαν τον δικό τους κώδικα επικοινωνίας και ανεπτυγμένη διαίσθηση η μια για την άλλη. Τόσο ίδιες εξωτερικά, αλλά τόσο διαφορετικές στην ψυχή! Πόσο εύκολο είναι τελικά να αλλάξουν ρόλους σε μια κρίσιμη στιγμή;
Ο Νίκος Περράκης, έρμαιο των παθών του, θα εμπλακεί σε έναν λαβύρινθο και θα βρεθεί τελικά προ τετελεσμένων γεγονότων.
Ο Νικόλας είναι ο μικρός πρωταγωνιστής της ιστορίας. Είναι η κινητήριος δύναμη και η ελπίδα για τη συνέχιση της ζωής. Γιατί τίποτα δεν πεθαίνει αν δεν το θελήσουμε εμείς οι ίδιοι. Ζει στις ψυχές μας για πάντα!
Το βιβλίο μας ταξιδεύει στα μακρινή Αφρική με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, όπου μας συγκλονίζουν οι άθλιες συνθήκες που επικρατούν εκεί, καθώς και το μεγαλείο ψυχής των γιατρών, που πιστοί στον όρκο του Ιπποκράτη υπηρετούν την επιστήμη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου