Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016

ΑΡΙΑ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ-ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΞΗ

Είμαι η Χριστίνα από τα Δάκρυα της Σιωπής και εύχομαι σε όλους σας χρόνια πολλά κι ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος με κάθε καλό στη ζωή σας, στη ψυχή και στην καρδιά σας. Εύχομαι ένα νέο έτος χωρίς βία και μίσος. H βία κατά των γυναικών είναι μεγάλος κίνδυνος για τη δημόσια υγεία και σημαντική αιτία θανάτου και αναπηρίας για τις γυναίκες. Πρόκειται για φαινόμενο διαδεδομένο σε όλες τις κοινωνίες και σε όλες τις κοινωνικές τάξεις, ανεξάρτητα από το επίπεδο ανάπτυξης, το βαθμό πολιτικής σταθερότητας, το πολιτισμό ή τη θρησκεία.Κάποιες γυναίκες τα έχουν καταφέρει. Κάποιες χρειάζονται τη βοήθεια μας. Χρόνια πολλά με τα μάτια της ψυχής μας ανοιχτά.

Χριστίνα ηρωίδα του βιβλίου''Τα δάκρυα της σιωπής'' της κ.Άρια Σωκράτους που κυκλοφορεί από τις Εκδοσεις ΕΞΗ !!!


Στη ζωή της Χριστίνας η σιωπή έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Από μικρή ζούσε στον ζυγό μιας δεσποτικής και αυταρχικής μητέρας. Η μόνη της διέξοδος ήταν η εικόνα της ιδανικής αγάπης που είχε δημιουργήσει σε μια απόκρυφη γωνιά του μυαλού της.
Όταν συνάντησε τον Ντέιβιντ, πίστεψε πως τα παραμύθια έχουν αίσιο τέλος και μαζί του ξεκίνησε ένα ταξίδι για μια καινούρια ζωή.
Τι συμβαίνει, όμως, όταν συνειδητοποιεί ότι η ζωή της καταρρέει σαν χάρτινος πύργος και ο άντρας που αγάπησε γίνεται ο χειρότερος εφιάλτης της; Πόσο δύσκολο είναι για μια γυναίκα που έχει μάθει να ζει στη σιωπή να σταθεί γερά στα πόδια της και ν αντισταθεί στη σκοτεινή πλευρά της ζωής;

Μια συγκλονιστική ιστορία πάθους και προδοσίας, θηριώδους σκληρότητας και απρόσμενου ηρωισμού μιας γυναίκας που κατάφερε να λύσει τη σιωπή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου