Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

ΕΥΘΥΜΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ-ΣΤΟ ΣΕΝΤΟΥΚΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΞΗ

''Γλυκές και πικρές αναμνήσεις έχω από δω.Ας μείνουν στη θέση τους,γιατί η ζωή έχει πάρα πολλά γυρίσματα.Κανείς δεν μπορεί να δει τι τον περιμένει την επόμενη στιγμή.Ας είμαστε αισιόδοξοι κι ας προχωράμε πάντα μπροστά.Δεν πρέπει να μένουμε με τις αναμνήσεις.Ας ωριμάζουμε μέσα απ αυτές.Ποτέ δεν ξέρεις αν το αύριο που θα έλθει στη ζωή μας θα είναι καλύτερο ή χειρότερο.Εμένα,μετά από τόσα χαστούκια,η ζωή μου χαμογέλασε" συμπλήρωσε η Αρετή κοιτώντας τους όλους στα μάτια.

Πολλές ευχές για καλές γιορτές, χαρούμενος ο νέος χρόνος, γεμάτος Υγεία, αγάπη, αισιοδοξία και ελπίδα για καλύτερες μέρες. Ας μην σταματήσουμε να ονειρευόμαστε.

Αρετή ηρωίδα του βιβλίου ''Στο σεντούκι της ψυχής μου'' της κ.Ευθυμίας Αθανασιάδου που κυκλοφορεί από τις Εκδοσεις ΕΞΗ!!!


Γεννήθηκα ένα χειμωνιάτικο απόγευμα σε ένα παγωμένο φτωχικό. Οι γονείς μου ορφανοί και οι δύο έφυγαν από την Ανδριανούπολη για ένα καλύτερο αύριο. Μπορεί να στερήθηκα πολλά πράγματα, την αγάπη όμως ποτέ.
Μέχρι που η αρρώστια χτύπησε αλύπητα τον πατέρα μου. Κάθε μέρα που περνούσε ήταν και χειρότερη. "Να έχεις μια καλύτερη ζωή", μου ευχήθηκε μια μέρα πριν κλείσει τα μάτια της η μάνα μου. "Πεθύμησε τον πατέρα σου και θέλησε να τον βρει", μου είπαν όταν μικρό παιδί στεκόμουν σιωπηλά στην κηδεία της.
Έτσι με έναν μπόγο με τα ελάχιστα υπάρχοντά μου ξεκίνησα το ταξίδι της ζωής. Στάθηκα τυχερή και βρήκα δουλειά σε ένα καπνομάγαζο για να μπορώ να πηγαίνω σχολείο.
Άρχισα να ονειρεύομαι πάλι... μέχρι εκείνη τη νύχτα... η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά σε αντίθεση με τα βήματά μου... και μετά πόνος...
Όταν η ψυχή σου κομματιάζεται και το μόνο που εύχεσαι είναι να σταματήσεις να υπάρχεις, από πού μπορείς να αντλήσεις δύναμη για να σταθείς ξανά στα πόδια σου;
Με λένε Αρετή. Όπως όλοι μας, έχω κι εγώ τη δική μου ιστορία. Μια ιστορία γραμμένη μέσα στην ψυχή μου. Αυτοί που ήταν πρωταγωνιστές, ίσως να μην τη θυμούνται καλά, ή και να μην υπάρχουν, πια δεν ξέρω. Το μόνο που ξέρω είναι ότι την έζησα... και θα υπάρχει μέσα μου όσο ζω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου