Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016

ΠΡΙΝ ΧΑΘΕΙ Η ΝΥΧΤΑ-ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΙΒΑΝΗ

Ενας μανιακός δολοφόνος , είναι η αιτία που θα γνωριστούν αλλά και θα γίνει η ζωή τους συντρίμμια...14 χρόνια μετά θα ξανασυναντηθούν και θα ενώσουν τις δυνάμεις τους εναντίον του.....Έμιλι και Μάνος άσπονδοι σύμμαχοι εναντίον Κυνηγού αλλά και ενάντια ο ένας στον άλλο.Με βαθιά ψυχικά τραύματα (ο Μάνος και σωματικά)θα πρέπει να τα αγνοήσουν για να νικήσουν την παράνοια του Κυνηγού αλλά και τα μεταξύ τους αισθήματα που γεννιούνται.....Θα τα καταφέρουν??Ένα υπέροχο αστυνομικό -αισθηματικό μυθιστόρημα από την ξεχωριστή πένα της κ.Ευσταθίου που με μάγεψε,με καθήλωσε,με έκανε να έχω την αίσθηση ότι ζούσα μαζί τους την αγωνία,τον τρόμο,το θυμό,το μίσος αλλά και τον έρωτα,την έγνοια,την αγάπη........Τόσες πολλές εικόνες,τόσα συναισθήματα.....ένα μεγάλο ευχαριστώ για το υπέροχο ταξίδι που με άφησε με την αίσθηση ότι δεν τελειώνει εδώ ....

ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

Η ζωή της Έμιλι Ρομάνη γίνεται συντρίμμια εξαιτίας της δολοφονικής μανίας ενός άντρα που η αστυνομία αποκαλεί Κυνηγό.

Ο έγκριτος εγκληματολόγος Μάνος Κορυζής, στην προσπάθειά του να τον παγιδεύσει, κάνει ένα κρίσιμο λάθος και αργότερα οδηγείται άδικα στη φυλακή.

Δεκατέσσερα χρόνια μετά, ο Κυνηγός επιστρέφει αποφασισμένος να ολοκληρώσει το παρανοϊκό του έργο.

Η Έμιλι και ο Μάνος συμμαχούν εναντίον του, με τις διαφορές τους να μοιάζουν αγεφύρωτες.

Εκείνη, επιτυχημένη δημοσιογράφος πλέον, δεν τον έχει συγχωρήσει για το λάθος του.

Εκείνος, αληθινό θηρίο πια, κουβαλάει μια ψυχή γεμάτη σκοτάδια.

Οι δυο άσπονδοι σύμμαχοι εμπλέκονται σε ένα ανελέητο ανθρωποκυνηγητό από την Αθήνα ως τις σαβάνες της βόρειας Αυστραλίας, αντιμετωπίζοντας θανάσιμους κινδύνους που μετατρέπουν το σκοτάδι γύρω τους σε έρεβος.

Η αγάπη που αρχίζει να γεννιέται δείχνει αποκαρδιωτικά εύθραυστη.

Ο δρόμος μέχρι το χάραμα φαντάζει μακρύς.

Και είναι πολλοί οι κίνδυνοι που παραμονεύουν στις σκιές πριν χαθεί η νύχτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου