Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016

ΣΟΦΙΑ ΚΟΡΩΝΙΔΟΥ-ΕΡΩΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΧΗ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΩΚΕΑΝΟΣ

«Εύχομαι όλοι μας φέτος να περάσουμε τα Χριστούγεννα γύρω από ένα γιορτινό τραπέζι, στρωμένο με το καλό μας τραπεζομάντηλο και τα καλά μας σερβίτσια και συντροφιά με όλους τους ανθρώπους που αγαπάμε. Ειδικά όσους δεν βλέπουμε όλο τον υπόλοιπο χρόνο! Καλές γιορτές σε όλους τους Έλληνες που ζουν μακριά από το σπίτι τους και τις οικογένειες τους! Με αγάπη Μυρτώ»

Μυρτώ ηρωίδα(που ζει στο Βερολίνο) του βιβλίου ''Ερωτας από την πρώτη μάχη'' της κ.Σοφίας Κορωνίδου που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ωκεανός-Oceanos Publications!!!


                                                                                 Περιγραφή:
 Η Μυρτώ είναι μια Ελληνίδα που μένει μόνιμα στο Βερολίνο. Ένα βράδυ, κι ενώ δουλεύει στον φορητό της υπολογιστή καθισμένη σε ένα από τα μπαρ της πόλης, γνωρίζει τον Γκερτ, διάσημο και πολύ γοητευτικό σκηνοθέτη, αρκετά μεγαλύτερό της σε ηλικία. Ο έρωτάς τους είναι κεραυνοβόλος αλλά το παρελθόν του Γκερτ και η διαφορά στους χαρακτήρες τους και στον τρόπο ζωής τους, αναπόφευκτα τους οδηγούν σε συγκρούσεις. Ο Γκερτ εννοεί να τιθασεύσει την απειθάρχητη Μυρτώ...
          Στο φόντο της ερωτικής τους ιστορίας, η Φαίδρα, πάντα ψύχραιμη και έτοιμη να βοηθήσει…
          Τα πάθη και οι διαφορές των ανθρώπων που συνδέονται μαζί τους, άλλοτε ως φίλοι και άλλοτε ως
εχθροί, λειτουργούν καταλυτικά στην πορεία της δικής τους ιστορίας.
Είναι τελικά η αγάπη αρκετή για να είναι δυο άνθρωποι μαζί;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου