Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

ΓΑΒΡΙΗΛ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ-ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΟΣΑΚΟ-ΧΑΡΙΤΑΣ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΩΛΚΟΣ

Εύχομαι από καρδιάς ή αγάπη για όλους μας να έχει ποδαρια!Κι όχι μόνο στόμα! Να μας πάει μακριά!! Επίσης εύχομαι σε όλους ψυχική και σωματική υγεία ώστε να μπορούμε να αντέχουμε τα τερτιπια της ζωής! Και να ξέρετε φίλοι ότι η ζωή έχει τον τρόπο της ακόμα κι αν εμείς οι ίδιοι δεν έχουμε..... Ευτυχώς!!! Πάντα "Χάριτας"!!!!

Αλέξανδρος ήρωας των βιβλίων ''Χωρίς αερόσακο'' και ''Χάριτας'' του κ.Γαβριήλ Αλεξάνδρου που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Ιωλκός!!!

Στην Αμερική ο Αλέξανδρος γνώρισε το διωγμό στα δεκαοκτώ του όταν ένα παγωμένο βράδυ του Νοέμβρη βρέθηκε στο δρόμο. Μετά από βάναυσες δυσκολίες θα κατάφερνε, όχι μόνο να βγει αλώβητος, αλλά και να πετύχει.
Μια μοιραία γνωριμία τον έσπρωξε στον κόσμο της μουσικής. Εκεί θα τον περίμεναν απίστευτες διαδρομές που θα του αποδείκνυαν ότι ήταν ένας ευλογημένος άνθρωπος, που στις πιο αντίξοες στιγμές του, μπορούσε να βρίσκει από μηχανής θεούς που θα του συμπαραστέκονταν, αναπληρώνοντας το κενό ενός ανύπαρκτου πατέρα.
Μετά από χρόνια, πριν τα 30 του, κι ένα χρόνο μετά από τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του, θα ανακάλυπτε και τη φριχτή, πικρή αλήθεια πίσω από το επίθετό του…
Ο Γαβριήλ Αλεξάνδρου στο βιογραφικό μυθιστόρημα «Χωρίς αερόσακο» (εκδόσεις Ιωλκός, 2014) ταξιδεύει τους αναγνώστες με ασφαλιστικές δικλείδες, πολύτιμες εμπειρίες, έρωτα, ακραία συναισθήματα, μεθυστικές μυρωδιές, ανεξίτηλα σημάδια, που κάνουν τη ζωή το συναρπαστικότερο ταξίδι…



Τι κάνουμε, όταν βρισκόμαστε αντιμέτωποι μ’ ένα όνειρό μας που δέησε να καρποφορήσει;

Το ταξίδι του Αλεξάνδρου συνεχίζεται στην πόλη που όλα τα "θέλω" του συναντιούνται. Το Μανχάταν είναι το πάσο του για τον κόσμο του θάμπους και του θεάματος.

Εκεί τον περιμένουν μοιραίες γνωριμίες, που θα συμπληρώσουν το παζλ της ζωής και θα νοηματοδοτήσουν περισσότερο την ύπαρξή του.

Ο μικρός Μιγκέλ των δασών του Περού, η κυρία Γουάτσον που φυλάει τις οδυνηρές αναμνήσεις της, κουλουριασμένη σε μία πολυθρόνα μαζί με μία γάτα.

Ο Τόμι, ο Ρίκο, η Ζανίνα, η Λεονόρα. Ο καθένας από αυτούς κουβαλά τη δική του ιστορία και απλόχερα προσφέρει αγάπη, στοργή, αλληλεγγύη. Κάποιος και προδοσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου