Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

2η ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ''ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ''-ΑΝΤΡΕΑΣ ΚΕΝΙΓΚ ΓΙΝΤΕΡ ΓΙΑΚΟΜΠΣ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Δηλώστε συμμετοχή εδώ
ΕΧΟΥΜΕ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΦΟΥ!!!

2η εορταστική κλήρωση:Κυριακή 18/12/2016

Αφήστε ένα σχόλιο (λέγοντας μας ...σε ποιον θα χαρίσετε το βιβλίο)στην ομάδα μας στην  ανάρτηση με την κλήρωση του βιβλίου ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ του κ.Αντρέα Κένιγκ Γιντερ Γιάκομπς από τις  Εκδόσεις Μεταίχμιο - Ekdoseis Metaixmio!!!

2)Κοινοποιήστε(ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ) (ΜΙΑ ΦΟΡΑ)την, στον τοίχο σας, και μπείτε στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Δεκεμβρίου!!!

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ.

3)2 τυχεροί/ες που θα αναδειχθούν μέσω του προγράμματοςhttps://www.random.org/ θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου ευγενική προσφορά από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο - Ekdoseis Metaixmio!!!


Λίγα λόγια για το βιβλίο

Πώς χαίρεται ο Μαξ που έρχονται Χριστούγεννα!… Και φέτος έχει σκεφτεί να ζητήσει κάτι πολύ πολύ έξυπνο από τον Άγιο Βασίλη: θα του ζητήσει να ’ναι Χριστούγεννα κάθε μέρα. Χριστούγεννα κανονικά: με τα γλυκά τους, με τα γιορτινά τραπέζια τους με τα στολισμένα δέντρα τους, με τα όλα τους. Και να που το απίστευτο συμβαίνει και η ευχή του Μαξ γίνεται πραγματικότητα. Μόνο που τα πράγματα δεν είναι όπως ακριβώς τα είχε φανταστεί…
Ένα χριστουγεννιάτικο βιβλίο διαφορετικό απ’ τ’ άλλα. Που τονίζει την αξία του μέτρου και του λίγου – και μάλιστα μ’ έναν τρόπο ακαταμάχητο.

1 σχόλιο:

  1. Βιβλίο το καλύτερο δώρο.
    Ευχαριστούμε πολύ
    Καλές γιορτές με χαμόγελα πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή