Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΑΡΑΝΤΟΥ-Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΛΥΤΡΩΝΕΙ ΠΑΝΤΑ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ MARADEL BOOKS

Πριν την γνωρίσω, τα Χριστούγεννα όλα ήταν όμοια μεταξύ τους. Μουντά και μοναχικά και παρόλο που πίστευα πως είχα τα πάντα στην ζωή μου, αυτή η αμυδρή αίσθηση πως κάτι ακόμα λείπει, υπήρχε μέσα μου. Την χρονιά που τη γνώρισα όμως, όλα άλλαξαν! Προπαραμονή Χριστουγέννων, κι εγώ πέταξα, μέσα σε λίγες ώρες, πεντακόσια χιλιόμετρα για να τη βρω. Και θα το έκανα ξανά και ξανά αν χρειαζόταν. Γιατί έτσι είναι ο έρωτας! Εξαιτίας του μπορείς να κάνεις τα πιο απίστευτα και αντιφατικά πράγματα. Να φτάνεις στα άκρα, μα αν χρειαστεί να μπαίνεις και στο περιθώριο. Να υψώνεις σαν γίγαντα το εγώ σου και την άλλη στιγμή να τον τσαλαπατάς στο χώμα. Να ονειρεύεσαι τον παράδεισο και την επόμενη να ξυπνάς στην κόλαση. Να δοκιμάζεις τα όρια της υπομονής σου, μα και της αδημονίας σου. Να πονάς με την απουσία και να αποζητάς σαν τρελός την παρουσία. Γιατί έτσι είναι ο έρωτας. Η αφετηρίας μιας οδυνηρής, μα και γλυκιάς δοκιμασίας που στο τέρμα της σε περιμένει το έπαθλο της αγάπης. Τα επόμενα Χριστούγεννα θα είναι γεμάτα από αυτήν.
Το ίδιο εύχομαι και για εσάς! Αν το ζήσατε… με καταλαβαίνετε! Αν όχι… τότε δεν έχετε παρά να το τολμήσετε.

Γιωργής Μαρκάκης ήρωας του βιβλίου "Η αλήθεια δεν λυτρώνει πάντα'' της κ.Δέσποινας Μαράντου που κυκλοφορεί από τις  Εκδόσεις Maradel Books!!!Είμαστε στο παρά πέντε Έλλη. Ο κύκλος θα κλείσει πριν ο ήλιος χαράξει. Εδώ σε αυτό το μέρος που σε γνώρισα..."

Η εικοσιτριάχρονη Νεφέλη , παιδί μονογονεϊκής οικογένειας, ζει μια ήσυχη και προβλέψιμη ζωή. Η αφάνεια είναι φίλη της και οι ανασφάλειες σύντροφοι της καθημερινότητάς της. Δεν ένιωθε όμορφη και δεν πίστευε ότι μπορούσε να προσελκύσει την προσοχή των αντρών γι αυτό και δεν περίμενε τον έρωτα να μπει ποτέ στην δική της καρδιά .
Ώσπου έρχεται εκείνη η μέρα και η ειμαρμένη της χτυπά την πόρτα.
Η απόφαση της μητέρας της να παντρευτεί τον εργοδότη της, Αντρέα Μαρκάκη, φέρνει ξαφνικά στην ζωή της Νεφέλης νέα πρόσωπα και απροσδόκητες αλλαγές. Γνωρίζει την κόρη του Αντρέα, την καλόκαρδη και δοτική Έλενα και μέσα από την σχέση τους η Νεφέλη βιώνει ανέλπιστα την αδελφική αγάπη.
Ο δρόμος της όμως μοιραία, διασταυρώνεται και με τον γιο του πατριού της τον Γιωργή και εκεί την περιμένει η πιο καταλυτική και αμετάκλητη ανατροπή της ζωής της.
Ο Γιωργής Μαρκάκης είναι ο τύπος του άντρα που δεν περνά ποτέ απαρατήρητος. Η δύναμη, η εφυία, η ομορφιά και ο πλούτος του είναι τα όπλα που πυροδοτούν τον υπερφίαλο και εγωκεντρικό του χαρακτήρα.
Την στιγμή που το άσβεστο μίσος του για την γυναίκα που θεωρεί υπεύθυνη για τον χαμό της μητέρας του, αναμετριέται με το ερωτικό πάθος που ανθίζει μέσα του για την κόρη της, τότε η μάχη γίνεται εκρηκτική.
Δυο χαρακτήρες εκ διαμέτρου αντίθετοι.
Δυο κόσμοι διαφορετικοί.
Ένας σφοδρός και απαγορευμένος έρωτας που ξεπερνά τα όρια της λογικής.
Μίση, πάθη και κρυμμένα μυστικά , έρχονται αντιμέτωπα με το καθήκον να προστατέψουμε όσους αγαπάμε.
Κάποιοι λένε ότι η αλήθεια λυτρώνει.
Είναι όμως μερικές αλήθειες που είναι προτιμότερο να μένουν θαμμένες για πάντα στην λήθη του παρελθόντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου