Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2016

ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΤΕΚΟΥ-ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΩ ΞΑΝΑ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΟΠΤΡΑ

Ευχόμαστε από καρδιάς υγεία, ειρήνη, αλληλεγγύη, αγάπη, ευτυχία, δημιουργία και όνειρα, πολλά όνειρα που δεν ξεθωριάζουν από τις δυσκολίες, αλλά αντίθετα αναζωπυρώνονται σαν τη φωτιά. Είθε το ανθρώπινο γένος να αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες του και να χτίσει ένα καλύτερο αύριο με πιο γερά θεμέλια.
Χρόνια πολλά! Καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο απ’άκρη σ’άκρη!

Μαργαρίτα και Ρουμπίνα ηρωίδες του βιβλίου ''Να ονειρευτώ ξανά'' της κ.Ιφιγένειας Τέκου που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Διόπτρα - Dioptra Publications!!!

Ξέρεις τι θα ’θελα, Ρουμπίνα; Να κάνω όνειρα ξανά.
Όχι τίποτα μεγάλα κι εντυπωσιακά. 
Από κείνα τ’ άλλα έστω, τα όνειρα «δεύτερης ευκαιρίας».
Αυτά που δεν σε απογειώνουν, όμως σε συντηρούν.
Να τι θα ήθελα, αν γινόταν. Να ονειρευτώ ξανά!

ΚΕΡΚΥΡΑ, ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 1943. Ανήμερα της εορτής του Σταυρού το νησί σημαδεύεται με φωτιά, καταστροφές και απώλειες. Δύο νέοι, άγνωστοι μεταξύ τους μέχρι χθες, τρέχουν να σωθούν από τα γερμανικά βομβαρδιστικά. H μοίρα, όμως, θα τους ενώσει μονάχα για λίγο και μπροστά στη γερμανική κατοχή, τα όνειρά τους θα πάρουν μια απρόβλεπτη τροπή. Δίπλα τους άνθρωποι που τους αγάπησαν και τους μίσησαν πολύ σε ένα περίεργο γαϊτανάκι ανατροπών. 
Άραγε είναι εφικτή μια δεύτερη ευκαιρία ακόμα κι όταν όλα μοιάζουν χαμένα, ακόμα κι όταν το κακό παραμονεύει ενώ ο έρωτας μοιράζει τις υποσχέσεις του;

Μια ιστορία γεμάτη όνειρα, προσδοκίες και την ελπίδα πως τελικά όλα είναι πιθανά στη ζωή. Γιατί τα όνειρα δεν είναι για να τα φυλακίζεις ούτε για να τα δαμάζεις, μα για να τ’ αφήνεις λεύτερα να πετάνε από καρδιά σε καρδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου