Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ-ΠΡΙΝ ΧΑΘΕΙ Η ΝΥΧΤΑ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΙΒΑΝΗ

"Εύχομαι σε όλο τον κόσμο να βρίσκει τη δύναμη για να υπηρετεί την αλήθεια, τη δικαιοσύνη και την αγάπη. Εύχομαι να έχει το σθένος να προσπερνά τα εμπόδια και να διεκδικεί μια θέση στους προσωπικούς του δρόμους προς την πλήρωση. Εύχομαι πάνω από όλα να υπάρχει Υγεία, Γαλήνη και Ψυχή με εύρος και ορμή, για να κυνηγά όσα τρέχουν και να φτάνει όσα βρίσκονται ψηλά. Εύχομαι τέλος να επικρατεί η ειλικρίνεια και η τιμιότητα, γιατί ένα καθαρό πρόσωπο είναι πάντα ωραιότερο από μια εντυπωσιακή μάσκα. Να είστε όλοι και όλες πάντα καλά".
Μάνος Κορυζής, ήρωας από το βιβλίο "Πριν Χαθεί η Νύχτα" της κ.Ευαγγελίας Ευσταθίου που κυκλοφορεί από τον Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη - Livani Publishing Organization!!!!

Η ζωή της Έμιλι Ρομάνη γίνεται συντρίμμια εξαιτίας της δολοφονικής μανίας ενός άντρα που η αστυνομία αποκαλεί Κυνηγό.
Ο έγκριτος εγκληματολόγος Μάνος Κορυζής, στην προσπάθειά του να τον παγιδεύσει, κάνει ένα κρίσιμο λάθος και αργότερα οδηγείται άδικα στη φυλακή.
Δεκατέσσερα χρόνια μετά, ο Κυνηγός επιστρέφει αποφασισμένος να ολοκληρώσει το παρανοϊκό του έργο.
Η Έμιλι και ο Μάνος συμμαχούν εναντίον του, με τις διαφορές τους να μοιάζουν αγεφύρωτες.
Εκείνη, επιτυχημένη δημοσιογράφος πλέον, δεν τον έχει συγχωρήσει για το λάθος του.
Εκείνος, αληθινό θηρίο πια, κουβαλάει μια ψυχή γεμάτη σκοτάδια.
Οι δυο άσπονδοι σύμμαχοι εμπλέκονται σε ένα ανελέητο ανθρωποκυνηγητό από την Αθήνα ως τις σαβάνες της βόρειας Αυστραλίας, αντιμετωπίζοντας θανάσιμους κινδύνους που μετατρέπουν το σκοτάδι γύρω τους σε έρεβος.
Η αγάπη που αρχίζει να γεννιέται δείχνει αποκαρδιωτικά εύθραυστη.
Ο δρόμος μέχρι το χάραμα φαντάζει μακρύς.
Και είναι πολλοί οι κίνδυνοι που παραμονεύουν στις σκιές πριν χαθεί η νύχτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου