Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΟΤΑΝ Η ΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΑΛΟΓΙΖΕΤΑΙ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΙΝΤΕΡΗΣ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Δηλώστε συμμετοχή εδώ
ΕΧΟΥΜΕ κλήρωση ΑΦΟΥ!!!!!

ΚΛΗΡΩΣΗ Νο2:Τετάρτη 4/1/2017


1)Αφήστε ένα σχόλιο σας(με τις ευχές σας για τη νέα χρονιά)στην ομάδα μας ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!!στην ανάρτηση με την κλήρωση του βιβλίου ΟΤΑΝ Η ΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΑΛΟΓΙΖΕΤΑΙ του κ.Γιώργου Πιντέρη από τις   ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ - PSICHOGIOS PUBLICATIONS!!!!


2)Κοινοποιήστε(ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ) (ΜΙΑ ΦΟΡΑ)την, στον τοίχο σας, και μπείτε στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιανουαρίου!!!


ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ.


3)1 τυχερός/η που θα αναδειχθεί μέσω του προγράμματος https://www.random.org/ θα κερδίσει ένα αντίτυπο του βιβλίου ευγενική προσφορά από τις  ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ - PSICHOGIOS PUBLICATIONS!!!


Λίγα λόγια για το βιβλίο


Περιγραφή:
Έχεις άγχος; Έχεις κατάθλιψη; Τίποτα δεν έχεις! Το άγχος και η κατάθλιψη δεν είναι όπως η γρίπη. Δεν υπάρχει ιός άγχους ή κατάθλιψης. Υπάρχουν δύο ρήματα: άγχομαι και καταθλίβομαι. Και στα δύο αυτά... σπορ οι Έλληνες διαπρέπουμε. Αυτό συμβαίνει διότι, μερικές φορές, η λογική «ρετάρει». Κάνουμε διανοητικές παραμορφώσεις εξαιτίας των οποίων αγχωνόμαστε ή χαλάει το κέφι μας. Τα ίδια κάνουμε κι όταν βαριόμαστε. Ούτε ιός βαρεμάρας υπάρχει. Όταν βαριόμαστε, αρχίζουμε να παραμορφώνουμε την πραγματικότητα και... μας παίρνει το ποτάμι. Υπάρχουν αντίδοτα για την παράλογη πλευρά της λογικής;


Υπάρχουν! Μια και η ανθρώπινη συμπεριφορά, μερικές φορές, είναι για γέλια, έλα να γνωρίσουμε τα αντίδοτα γελώντας.

1 σχόλιο:

  1. Χρόνια Πολλά
    Ευχαριστούμε πολύ
    Καλές γιορτές καλές δουλειές με χαμόγελα πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή