Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016

ΛΙΑ ΖΩΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΜΕΤΑΞΕΝΙΑ ΑΓΑΠΗ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

«Η αγάπη μας ήταν μεγάλη, ήταν αστείρευτη, ήταν μεταξένια. Είδαμε ο ένας μέσα στα μάτια του άλλου τον άνθρωπό μας, νιώσαμε τις ψυχές μας να γίνονται ένα. Κι όμως, ο φόβος, η ανασφάλεια και οι φιλοδοξίες κατάφεραν να θέσουν σε κίνδυνο αυτή την μεταξένια αγάπη. Με αφορμή τις φετινές γιορτές, ας βάλουμε όλοι στην άκρη τις προσωπικές μας αδυναμίες,  ας δείξουμε στους ανθρώπους που έχουμε γύρω μας πόσο τους αγαπάμε, πόσο σημαντικοί είναι για μας και ας επιτρέψουμε στην αγάπη να κυριαρχήσει στις καρδιές μας και να οδηγήσει τις ζωές μας έτσι όπως μονάχα αυτή ξέρει να κάνει! Σας ευχόμαστε ολόψυχα χρόνια πολλά και μία ευτυχισμένη νέα χρονιά!!!
Αργυρώ Δαγκλή και Άγγελος Καστρινός, ήρωες του βιβλίου «Μεταξένια Αγάπη» των κ.Λία Ζώτου και Θοδωρή Καραγεωργίου που κυκλοφορεί από  τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ - PSICHOGIOS PUBLICATIONS!!!

«Έτσι είναι οι αληθινές αγάπες, αγόρι μου… γεμίζουν ολότελα την καρδιά και την ψυχή μας! Μόνο που, πολλές φορές, όπως η μεταξένια αγάπη κρύβουν μέσα τους θυσία βαριά, θυσία της ελευθερίας, θυσία της ίδιας της ζωής, θυσία που πιότερο μεγάλη δεν υπάρχει…»

Η νεαρή και επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας Αντζέλικα Ρινάλντι αναχωρεί εσπευσμένα από το Μιλάνο και καταφεύγει στο άγνωστο ως τότε για εκείνη Σουφλί, ψάχνοντας απεγνωσμένα διέξοδο από τα διλήμματα που την ταλανίζουν. Εκεί, την περιμένει μια έκπληξη, που θα τη γυρίσει πίσω στο παρελθόν και θα της φανερώσει πως τελικά η ζωή υφαίνεται με το πιο σπάνιο, το πιο πολύτιμο μετάξι!

Αργυρώ… Ένα κορίτσι ατίθασο, μεγαλωμένο σε ένα περιβάλλον με πειθαρχία και αυστηρούς κανόνες. Μια κοπέλα περήφανη, που δε θα συμβιβαστεί με ό,τι η μοίρα τής έχει γραμμένο. Θα ερωτευτεί παράφορα και θα γευτεί την πίκρα της προδοσίας.

Άγγελος… Ένα αγόρι ευαίσθητο, δεμένο με τον τόπο του και την καλλιέργεια του μεταξιού. Ένας άντρας ικανός να πάρει αποφάσεις που θα κάνουν την καρδιά του να ματώσει. Ώσπου, κυνηγημένος από τα φαντάσματα του παρελθόντος, θα αναζητήσει τη λύτρωση.

Από την ακριτική πόλη του μεταξιού και την πολυσύχναστη ιταλική πρωτεύουσα της μόδας έως τα βάθη της σαγηνευτικής Ανατολής, γύρω από τα πλινθόκτιστα μεταξουργεία και τους ακαταπόνητους σηροτρόφους, τους οίκους μόδας και τα εντυπωσιακά ντεφιλέ, γεννιέται μια ιστορία ποτισμένη με όνειρα, επιθυμίες και εγωισμούς, θυσίες ζωής, διλήμματα καρδιάς, μα πάνω απ’ όλα με αληθινή, απόλυτη, μεταξένια αγάπη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου