Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

ΚΛΗΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΔΙΟΠΤΡΑ

Δηλώστε συμμετοχή εδώ
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΦΟΥ!!!

ΚΛΗΡΩΣΗ Νο1:ΤΕΤΑΡΤΗ 21/12/2016

Κλήρωση για τα βιβλία:
Η ΤΖΑΖ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ του κ.Ray Celestin
ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ της κ.Chevy Stevens
ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΕΡΑ της κ.Lori Nelson Spielman
ΤΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΙ της κ.Jenniffer Donnelly από τις Εκδόσεις Διόπτρα - Dioptra Publications!!!!

Αφήσετε ένα σχόλιο σας(με το οποίο θα δηλώνετε για ποιο βιβλίο θέλετε να συμμετέχετε στην κλήρωση)στην ομάδα μας ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!!  στην ανάρτηση με την κλήρωση των παραπάνω βιβλίων από τις Εκδόσεις Διόπτρα - Dioptra Publications!!!

2)Κοινοποιήστε(ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ) (ΜΙΑ ΦΟΡΑ)την, στον τοίχο σας, και μπείτε στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Δεκεμβρίου!!!

3)1 τυχερός/η που θα αναδειχθεί μέσω του προγράμματοςhttps://www.random.org/ θα κερδίσει ένα αντίτυπο του βιβλίου της επιλογής του ευγενική προσφορά από τις Εκδόσεις Διόπτρα - Dioptra Publications!!!!


Στις 12:15 το βράδυ της επόμενης Τρίτης, σκοπεύω να περάσω πάνω από τη Νέα Ορλεάνη. Όντας απέραντα σπλαχνικός, θα κάνω σε εσάς τους ανθρώπους μία μικρή πρόταση:
Έχω μεγάλη αδυναμία στη μουσική τζαζ.
Ορκίζομαι σε όλους τους διαβόλους του Κάτω Κόσμου πως θα χαρίσω τη ζωή σε όλους εκείνους, στα σπίτια των οποίων θα ξεφαντώνει μία ορχήστρα τζαζ την ώρα που μόλις ανέφερα.
Ένα πράγμα είναι βέβαιο: ορισμένοι από εσάς, που δεν θα ακούνε τζαζ το βράδυ της Τρίτης, θα νιώσουν πάνω τους βαρύ τον πέλεκυ.

Εμπνευσμένο από μία αληθινή ιστορία, το βιβλίο Η τζαζ του δολοφόνου, με φόντο μία μαγευτική Νέα Ορλεάνη που πλημμυρίζει από τζαζ και γίνεται έρμαιο στα χέρια των συμμοριών, είναι ένα φιλόδοξο, συναρπαστικό μυθιστόρημα αγωνίας.

Ένα γοητευτικό πορτρέτο μιας ζωντανής και αιθέριας πόλης. Απλά καθηλωτικό.
The Guardian





Η Chevy Stevens επιστρέφει με το πιο δυνατό και συγκινητικό της βιβλίο — μια ιστορία επιβίωσης και εκδίκησης. 
Η ζωή δεν ήταν ποτέ εύκολη για τις τρεις αδερφές Κάμπελ. Η Τζες, η Κόρτνεϊ και η Ντάνι ζουν σε ένα απομονωμένο ράντσο στον δυτικό Καναδά, όπου δουλεύουν σκληρά και προσπαθούν να αποφύγουν τις γροθιές του πατέρα τους. Μια νύχτα τα πράγματα ξεφεύγουν έπειτα από έναν καβγά? έτσι οι αδερφές είναι αναγκασμένες να το σκάσουν, για να καταλήξουν όμως σε έναν ακόμα χειρότερο εφιάλτη, όταν το φορτηγάκι τους ακινητοποιείται λόγω βλάβης σε μια μικρή πόλη. Ύστερα από μια τυχαία συνάντηση με τα λάθος πρόσωπα εμπλέκονται σε μια τρομακτική, απελπιστική κατάσταση.
Δεκαοχτώ χρόνια αργότερα προσπαθούν ακόμα να ξεχάσουν όσα είχαν συμβεί εκείνο το καλοκαίρι, όταν χάνονται τα ίχνη της μιας αδερφής? έτσι, θέλοντας και μη, οι δύο αδερφές επιστρέφουν στα παλιά γνώριμα μέρη και, αναπόφευκτα, αναμοχλεύουν το παρελθόν τους. 
Αυτή τη φορά δεν υπάρχει οδός διαφυγής. 
Το Πουθενά να κρυφτείς είναι ένα αστυνομικό θρίλερ αλλά ταυτόχρονα και μια βαθιά εξερεύνηση των αδελφικών δεσμών.








Η Μπρετ Μπολίνγκερ φαίνεται να έχει τα πάντα: μια καλή δουλειά, ένα τεράστιο σπίτι, έναν ακαταμάχητα όμορφο φίλο. Μια υπέροχη ζωή, απ’ όλες τις απόψεις. Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που πεθαίνει η πολυαγαπημένη της μητέρα, αφήνοντας στη διαθήκη της έναν και μοναδικό όρο: Προκειμένου να πάρει την κληρονομιά της, η Μπρετ θα πρέπει να εκπληρώσει τη λίστα με τους στόχους που είχε γράψει όταν ήταν ένα αφελές δεκατετράχρονο κορίτσι. 
Συντετριμμένη από τη θλίψη, η Μπρετ δεν μπορεί να καταλάβει το νόημα της απόφασης της μητέρας της – τα παιδικά της όνειρα δεν έχουν καμία σχέση με τις φιλοδοξίες της στην ηλικία των τριάντα τεσσάρων χρόνων. Κάποια φαντάζουν αδύνατα. Πώς είναι δυνατόν να χτίσει μια σχέση με τον πατέρα της, ο οποίος πέθανε πριν από επτά χρόνια; Κάποιοι άλλοι στόχοι (να γίνει μια φανταστική δασκάλα!) απαιτούν να ξανασχεδιάσει από την αρχή ολόκληρο το μέλλον της. 
Καθώς η Μπρετ ξεκινάει, θέλοντας και μη, ένα παράξενο ταξίδι αναζήτησης των εφηβικών της ονείρων, ένα πράγμα γίνεται ξεκάθαρο: 
Μερικές φορές τα πιο γλυκά δώρα της ζωής βρίσκονται στα πιο απρόσμενα μέρη.




Ανατολικό Λονδίνο, 1888: ένα μέρος όπου ληστές, μπράβοι, πόρνες και άνθρωποι της καθημερινότητας ονειρεύονται μια καλύτερη ζωή, ενώ τις νύχτες τριγυρίζει ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης. Εκεί, δίπλα στα νερά του Τάμεση, μια έξυπνη και θαρραλέα κοπέλα τολμάει να κάνει όνειρα για μια ζωή μακριά από τις σαθρές αποβάθρες, τα βρομερά σοκάκια και τη θλίψη της φτωχογειτονιάς.
Παρά τις ατελείωτες ώρες που εργάζεται σε ένα συσκευαστήριο τσαγιού, η Φιόνα Φίνεγκαν ξέρει ότι η ζωή της είναι καλύτερη από πολλών άλλων. Επιπλέον, έχει και τον Τζο. Η Φιόνα κι ο Τζο είναι ερωτευμένοι από παιδιά και ονειρεύονται ότι κάποια μέρα θα ανοίξουν το δικό τους μαγαζί. 
Όμως το ανατολικό Λονδίνο είναι ένα επικίνδυνο μέρος για μια κοπέλα μόνη – κι ο Αντεροβγάλτης δεν είναι ο μοναδικός κίνδυνος που ρίχνει τη βαριά σκιά του πάνω του. Η Φιόνα πρέπει να δραπετεύσει από εκεί με κάθε τρόπο, να ξεκινήσει μια καινούρια ζωή και να ξεχάσει τον Τζο. Πώς όμως θα τα καταφέρει, αφού ο Τζο είναι ο μοναδικός άντρας που αγάπησε; 

Το πρώτο βιβλίο της θρυλικής τριλογίας Τριανταφυλλάκι της Jennifer Donnelly θα σας συναρπάσει.

16 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε πολύ
    Καλές γιορτές με χαμόγελα πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ για την ευκαιρία!!Θα ήθελα Το τριανταφυλλάκι-Donnelly.Καλές γιορτές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστούμε πολύ! Θα ήθελα το Τριανταφυλλακι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το τριανταφυλλάκι!!!Ευχαριστούμε πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μάρια Ρόζα Θέμελη Κουλάφα19 Δεκεμβρίου 2016 στις 7:50 π.μ.

    Η τζαζ του δολοφόνου !!!!!!!!! ευχαριστώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πουθενα να κρυφτεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τη Τζαζ του Δολοφόνου! Το γλυκοκοιτάζω καιρό αυτό το βιβλίο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η τζαζ του δολοφονου! Ευχαριστουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Το τριανταφυλλακι"για το οποίο έχω ακούσει τα καλύτερα!..Καλές γιορτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα ηθελα πολυ την Τζαζ του Δολοφονου, το "λιγουρευομαι" καιρο τωρα! Ευχαριστουμε και καλες γιορτες~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το "Αύριο είναι μία καινούργια μέρα.Θα ήθελα πολύ να το διαβάσω.Καλες γιορτές με υγεία και ευτυχία για όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το Τριανταφυλλάκι.. Καλές γιορτές να έχουμε ��

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλημέρα! Όλα υπέροχα! " Η τζάζ του δολοφόνου".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή πατώντας στο σύνδεσμο(στη λέξη εδώ)της πρώτης φωτογραφίας!!!
    ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή