Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΑΔΕΛΦΕΣ-ΠΑΤΡΙΚ ΝΤΕΓΟΥΙΤ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ


ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ και ΜΕ άρεσε το "Οι αδελφοί Αδελφές" ΑΦΟΥ!!! 💰
🔫
Με το μυθιστόρημα του αυτό, ο Ντεγουίτ αποτίει φόρο τιμής στο κλασικό γουέστερν.
Οι αφελφοί Αδελφές,επαγγελματίες πιστολάδες,ξεκινούν μετά από εντολές του πανίσχυρου Στόλαρχου,να εκτελέσουν τον Χέρμαν Κερμιτ Γουορμ ο οποίος έχει στην κατοχή του μία μυστική συνταγή για να βρίσκει στα ποτάμια χρυσάφι.Θα παρακολουθήσουμε τους δύο αδελφούς σ'ένα περιπετειώδες ταξίδι στην Άγρια Δύση του 1850,από το Όρεγκον μέχρι το Σακραμέντο.Δεν θα σας πω τι θα συναντήσουν στο δρόμο τους και με ποιον τρόπο θα το αντιμετωπίσουν αλλά θα προτείνω να το ανακαλύψετε μόνοι σας.Μου άρεσε πολύ η ιστορία,μου άρεσε ο τρόπος που μου τη διηγήθηκε ο Έλι(ο ένας αδελφός) ήταν σαν να παρακολουθούσα ταινία γουέστερν( πριν αρκετά χρόνια έβλεπα συχνά γουέστερν).
Πιστολάδες,χρυσοθήρες παρήλασαν από μπροστά μου και με τις περιπέτειες τους μ'έκαναν να γελάσω,να θυμώσω,να λυπηθώ-στεναχωρηθώ(κυρίως για τον Ζουμπά το άλογο του Έλι).
Αν σας αρέσουν κι εσάς τα γουέστερν αναζητήστε το... 🔫


Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ο Χέρμαν Κέρμιτ Γουόρμ πρέπει να πεθάνει. Το έχει διατάξει ο πανίσχυρος, αινιγματικός άντρας με το προσωνύμιο Στόλαρχος. Δυο επαγγελματίες πιστολάδες, ο Έλι και ο Τσάρλι Αδελφές, ξεκινούν να εκτελέσουν τη διαταγή του. Αντίθετα με τον αδελφό του, ο Έλι δε λατρεύει το ουίσκι, το πιστολίδι και τους σκοτωμούς αλλά, έτσι κι αλλιώς, συμμετέχει, μια και δεν ξέρει να κάνει και τίποτε άλλο. Ωστόσο, καθώς το υποψήφιο θύμα αποδεικνύεται δύσκολος στόχος και οι αδελφοί Αδελφές αναγκάζονται να κάνουν τη διαδρομή από το Όρεγκον μέχρι το Σακραμέντο, ο Έλι βρίσκει το χρόνο να προβληματιστεί και να αμφισβητήσει για πρώτη φορά τόσο την επαγγελματική του δραστηριότητα όσο και τον εργοδότη του.
Με αυτό το αριστουργηματικό μυθιστόρημα το οποίο, ως αουτσάιντερ, κατέπληξε κριτική και κοινό, φτάνοντας μέχρι τη βραχεία λίστα για το Booker, ο Πάτρικ Ντεγουίτ αποτίει φόρο τιμής στο κλασικό γουέστερν και, ταυτόχρονα, το υπερβαίνει, δημιουργώντας μια αλησμόνητη και άκρως συγκινητική μαύρη κωμωδία. Με πρωταγωνιστές ένα αλλόκοτο τσούρμο από απατεώνες και κάθε λογής κομπιναδόρους και τυχοδιώκτες, ο Ντεγουίτ μας παρουσιάζει μια γοητευτική οδύσσεια στον υπόκοσμο του 1850, με όλο το χιούμορ, τη μελαγχολία και τη γενναιότητα της Άγριας Δύσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου