Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΙΑΦΗ ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΔΙΑΒΑΖΕΙ "ΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΣΤΗ ΛΙΘΙΑ" ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΒΕΖΥΡΟΓΛΟΥ ΑΦΟΥ!!!


Ζωντανή περιγραφή του τοπίου αλλά και του αρχοντικού. Νομίζεις πως βρίσκεσαι ανάμεσά στους ήρωες και τα ζεις έντονα. Τα συναισθήματα βγαίνουν αβίαστα και η ιστορία σε κρατά μέχρι τέλους. Η γραφή απλή, που όχι μόνο δεν σε κουράζει αλλά σε αιχμαλωτίζει στη μαγεία της ιστορίας.
Η αναζήτηση της αλήθειας από την Αγγελική και μια τυχαία σύμπτωση στο να βρεθεί δασκάλα εκεί,  μας ταξιδεύει σε ένα ορεινό χωριό στη Λιθιά. Πόσο δύσκολο είναι να ανακαλύψει, στο μικρό εκείνο χωριό, το παρελθόν της μητέρας της χωρίς να κινήσει υποψίες; Προσπαθεί περπατώντας στα ίδια μέρη όπου κάποτε βάδιζε και  η μητέρα της, να βρει τις ρίζες της, να αντιμετωπίσει το παρελθόν, αλλά και να γνωρίσει τον αδερφό της.
Η γνωριμία της με τον Άρη την ίδια βραδιά που πήγε εκεί, τυχαία. Που να γνώριζε ποιος ήταν.  Ο έρωτας θα ταρακουνήσει και τους δυο, όσο και αν ήθελαν να τον αποφύγουν δεν κατάφεραν τελικά να ξεφύγουν από τα δίχτυα του. Αν και το παρελθόν τους οδυνηρό και για τους δύο, θα προσπαθήσουν να κυνηγήσουν το όνειρο. Μόνο που κάποιοι είχαν άλλα σχέδια, έτσι θα βρεθούν εμπόδιο στην ευτυχία τους.

Μια σειρά από ανεξήγητα εγκλήματα, συγκλονίζουν την κοινωνία. Ποιος κρύβεται πίσω από αυτά, αλλά και ποιο το όφελος; Αλυσιδωτές αντιδράσεις, ανεξήγητα γεγονότα και μια θυσία για να κερδίσει η αγάπη. Θα μείνουν αλώβητοι από την σκληρή πραγματικότητα και την δίνη των αποκαλύψεων;  Αλήθεια μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε για να εκπληρώσουμε τις κρυφές μας επιθυμίες;


Μέχρι πού μπορείς να φτάσεις για να εκπληρώσεις τις πιο κρυφές σου επιθυμίες;

Η ήρεμη ζωή μιας μικρής επαρχιακής κοινωνίας διαταράσσεται, καθώς το τίμημα για επιθυμίες που πραγματοποιούνται αβίαστα είναι μεγάλο. Μέσα από το σκοτάδι ξεκινά το οδοιπορικό της Αγγελικής προς τη λύτρωση, όταν μαθαίνει το μυστικό της μάνας της πως έχει έναν χαμένο αδελφό.

Οι απαντήσεις είναι καλά κρυμμένες στο ορεινό χωριό που κάποτε όλα ξεκίνησαν, στη Λιθιά. Σε ένα παλιό αρχοντικό θα αναζητήσει την αλήθεια και θα γνωρίσει τον έρωτα. Ο Άρης, εκθαμβωτικός και σαγηνευτικός, γίνεται καταιγίδα δοκιμάζοντας με το μένος της να ξορκίσει τις αμφιβολίες της.

Όμως, το παρελθόν και το παρόν συγκρούονται οδυνηρά, δημιουργώντας μικρές ρωγμές, που ίσως σταθούν μοιραίες... Μια σειρά αποκαλύψεων και ένοχων μυστικών τούς παρασύρει στη δίνη της. Πού οδηγούν; Κανείς δεν μπορεί να ξέρει, κανείς δεν είναι σίγουρος... Ένας έκπτωτος άγγελος θα τους δώσει τις απαντήσεις που ψάχνουν, όμως θα ζητήσει το δικό του αντίτιμο.

Το αρχοντικό στη Λιθιά κρύβει όλα τα μυστικά αυτής της συγκλονιστικής ιστορίας.

 Γράφει η Κωνσταντίνα Σιάφη Διαμάντη
Δείτε τη σελίδα της συγγραφέως ΕΔΩ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου