Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ BELL-ΧΑΡΛΕΝΙΚ ΕΛΛΑΣ


Βρείτε το βιβλίο ΕΔΩ


Τι θα θυσίαζες για ένα τέλειο έγκλημα;
Ίσως τη ζωή σου;
Η Διαθήκη του Δολοφόνου
του Νίκου Γκίκα

                                     
Κυκλοφoρεί την 1η Νοεμβρίου 2019

Υπάρχει το τέλειο έγκλημα; Ίσως και να υπάρχει, όταν ο δολοφόνος έχει πεθάνει πριν από το θύμα του και το έγκλημα προαναγγέλλεται στη διαθήκη του…
Οι Εκδόσεις BELL παρουσιάζουν το πιο ανατρεπτικό ντεμπούτο της χρονιάς, το αστυνομικό μυθιστόρημα Η Διαθήκη του Δολοφόνου. Ο Νίκος Γκίκας συστήνεται στο αναγνωστικό κοινό με ένα δυνατό, πρωτότυπο νουάρ, το οποίο ταυτόχρονα είναι μια καθηλωτική ιστορία για τα όρια της αυτοθυσίας, όταν ο πόνος της ανθρώπινης ψυχής αναμετράται με την δύναμη του Χρέους.
Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα ή η ηθική οφείλει να επιβάλλεται υπεράνω όλων; Ποιο είναι το τίμημα και στις δύο περιπτώσεις; Αρκεί ο θάνατος; Και τελικά, ποιος είναι ο πιο δύσκολος γρίφος; Εκείνος που δεν λύνεται ή εκείνος που προσφέρεται λυμένος; Όλες οι απαντήσεις κρύβονται πίσω από τις λέξεις της διαθήκης του δολοφόνου…  
ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

«Όσον αφορά το θάνατό μου, οφείλω να ενημερώσω άπαντες, και ιδιαίτερα τους εκπροσώπους της αστυνομίας που θα εμπλακούν στις έρευνες για τα αίτιά του, πως προήλθε από κατάποση ισχυρής δόσης υδροκυανίου, το οποίο κατανάλωσα κατόπιν απόφασής μου και εν γνώσει των συνεπειών.
»...προαναγγέλλω ρητώς και υπευθύνως το θάνατο του γαμπρού μου Άνθιμου Χυδά, συζύγου της κόρης μου Αλίκης, εντός των επομένων δώδεκα ωρών. Αίτιο του θανάτου του θα είναι η καρδιακή ανακοπή. Η σύλληψη, ο σχεδιασμός και η εκτέλεση της πράξης αυτής οφείλονται αποκλειστικά σε δική μου πρωτοβουλία και δράση».
Με αυτά τα λόγια ο καθηγητής Οδυσσέας Βερνής εξηγεί τον ήσυχο θάνατό του και προετοιμάζει τους συγγενείς, τους φίλους και εκείνον που θα τον ακολουθήσει στον άλλο κόσμο. Το σχέδιό του να δολοφονήσει τον εκδότη Άνθιμο Χυδά δεν πρόκειται να συναντήσει κάποιο εμπόδιο. Είναι τόσο σίγουρος, που αποχαιρετά το ακροατήριο της διαθήκης του απευθύνοντας έναν μακάβριο χαιρετισμό στο γαμπρό του: «Εις το επανιδείν»· είναι ο χαιρετισμός του νεκρού προς τον μελλοθάνατο.
Ο αστυνόμος Άρης Δριμός καλείται να λύσει την υπόθεση, την τελευταία της καριέρας του και της ζωής του. Ο θάνατος στέκεται απέναντί του και τον περιμένει το ίδιο σίγουρος. Η ανίατη ασθένεια και το χαμένο παρελθόν της ζωής του τον σπρώχνουν στο ίδιο βέβαιο μέλλον, σε ένα αργό ταξίδι απόγνωσης και απελπισίας.
Γίνεται ο χαμός ενός ανθρώπου να γεννά πόνο και συνάμα ελπίδα; Μπορεί κάποιος να προσφέρει με το θάνατό του όσα δεν μπόρεσε μια ολόκληρη ζωή; Ο Δριμός έχει πια λίγο χρόνο για να απαντήσει, λιγότερο ίσως απ’ όσον απαιτεί η ασύλληπτη αλήθεια· η αλήθεια της Διαθήκης του Δολοφόνου.
Τιμή: € 9,90 € ● Σελίδες: 360 ● ΙSBN:  978-960-620-804-1 Κωδ. Βιβλίου: 01170153


Βρείτε το βιβλίο ΕΔΩ

Ο έρωτας θα τους ενώσει. Ή θα τους χωρίσει.

Για πάντα…

Tα Δάκρυα του Πάθους

της Έλενας Αντωνίου


Kυκλοφορεί την 1η Νοεμβρίου 2019

                                                                       
Η #1 συγγραφέας ρομαντικής λογοτεχνίας στην Ελλάδα, η μοναδική  Έλενα Αντωνίου, επιστρέφει με το πρώτο μυθιστόρημα που συνέγραψε πριν από αρκετά χρόνια και κυκλοφορεί για πρώτη φορά στη σειρά SILK, με προσθήκες και νέα επιμέλεια. Τα Δάκρυα του Πάθους είναι η συγκλονιστική ιστορία ενός άντρα και μιας γυναίκας που η μοίρα το έφερε να γνωριστούν στη μητρόπολη του κόσμου, τη Νέα Υόρκη.
Ελάτε να ακολουθήσουμε τα βήματα του Ανδρέα και της Λυδίας από την πρώτη συνάντηση, στο πρώτο ραντεβού, στον απόλυτο έρωτα και τη συντριβή, στην εκδίκηση, στο πάθος, στα δάκρυα, στη λύτρωση.
Και μετά; Μετά, θα κάνετε υπομονή μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου 2020. Γιατί τότε θα μάθετε τι θα γίνει Μετά τα Δάκρυα του Πάθους…  

                                                                                ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ:


Ένας έρωτας γεμάτος πάθος και ένταση γεννιέται στη μητρόπολη του κόσμου μια βροχερή νύχτα, εκείνη τη νύχτα που οι ματιές και οι καρδιές του Ανδρέα Λοΐζου και της Λυδίας Αποστόλου ενώνονται αμέσως... Ψέματα και μυστικά φέρνουν το τέλος. Ο Ανδρέας εγκαταλείπει τη Νέα Υόρκη και επιστρέφει στην Ελλάδα. Η Λυδία προσπαθεί να αναρρώσει σωματικά και ψυχολογικά από τον πόνο του χωρισμού, ώσπου δέχεται ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα.

Ο πατέρας της είναι ετοιμοθάνατος και εκείνη πρέπει να επιστρέψει αμέσως στην πατρίδα της. Εκεί έρχεται αντιμέτωπη με τη σκληρή πραγματικότητα, τα οικονομικά προβλήματα και τον κίνδυνο χρεοκοπίας. Και καθώς αγωνίζεται να βρει μια λύση, στο δρόμο της έρχεται και πάλι εκείνος... Ο άνδρας που είχε γκρεμίσει τα όνειρά της και της είχε ραγίσει την καρδιά.
Ο Ανδρέας της κάνει μια πολύ συμφέρουσα πρόταση. Ένα γάμο που της λύνει όλα της τα προβλήματα και βγάζει στην επιφάνεια όλα τα ξεχασμένα από χρόνια πάθη και συναισθήματα. Ο έρωτας είναι ακόμη ζωντανός και το πάθος τούς παρασύρει στη δίνη του. Και τη στιγμή που παραδίνονται, τα λάθη του παρελθόντος διεκδικούν ακόμη και τη ζωή τους.


Σελίδες: 432 Τιμή: € 9,90 ΙSBN:  978 960 620 803 4 ΚΩΔ. ΒΙΒΛΙΟΥ: 01270025

Βρείτε το βιβλίο ΕΔΩ

Βραβείο CWA Gold Dagger 2019: Το καλύτερο αστυνομικό μυθιστόρημα της χρονιάς!

Κινεί τα νήματα,
τους βλέπει να καίγονται…


Μαριονέτες
(The Puppet Show)

 του Μ.W. Craven


Μετάφραση: Βαγγέλης Γιαννίσης

Κυκλοφορεί  την 1η Νοεμβρίου 2019


Στην εμβληματική μας σειρά BELL Best Seller εκδίδονται στην Ελλάδα μερικοί από τους καλύτερους συγγραφείς της αστυνομικής λογοτεχνίας, περιπετειών και θρίλερ στον κόσμο, όπως είναι ο John Connolly, ο Lee Child, ο Chris Carter και ο Rob Sinclair. Στη «χρυσή» αυτή ομάδα έρχεται να προστεθεί ένας νέος συγγραφέας, που ήδη τάραξε τα εκδοτικά νερά στο εξωτερικό με το πρώτο βιβλίο της σειράς με ήρωα τον ντετέκτιβ Ουάσινκγτον Πόου.
 Οι Μαριονέτες κατέκτησαν από την πρώτη στιγμή τις λίστες των bestseller, ενώ πριν από λίγες μέρες κέρδισαν το φετινό Gold Dagger Αστυνομικού Μυθιστορήματος της Χρονιάς. Αυτό το βραβείο αποτελεί την ύψιστη διάκριση για κάθε συγγραφέα του είδους και απονέμεται κάθε χρόνο από την Ένωση Συγγραφέων Μυστηρίου (Crime Writers Association). Ανάμεσα στους συγγραφείς που έχουν κερδίσει το Gold Dagger συγκαταλέγονται, μεταξύ άλλων, οι John le Carré, Ian Rankin, Ruth Rendell, Belinda Bauer και Jane Harper.   

Γρήγορο, σκληρό, ανατρεπτικό, σκοτεινό, έξυπνο, με αξιομνημόνευτους χαρακτήρες που θα αγαπήσετε και θα ανυπομονείτε να τους συναντήσετε ξανά, το βιβλίο του M. W. Craven είναι ιδανικό για τους θαυμαστές των βιβλίων του Chris Carter και είναι αναμφισβήτητα η πιο… καυτή κυκλοφορία του φθινοπώρου!  
                                                                                      
                                                                            ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ
Ένας σίριαλ κίλερ καίει τα θύματά του ζωντανά στους προϊστορικούς λίθινους κύκλους στο Λέικ Ντίστρικτ της Αγγλίας. Δεν αφήνει πίσω του κανένα στοιχείο και η αστυνομία τα έχει χαμένα. Όταν ανακαλύπτει πως το όνομά του έχει χαραχτεί στο απανθρακωμένο πτώμα του τρίτου θύματος, ο ατιμασμένος ντετέκτιβ Ουάσινγκτον Πόου επιστρέφει από τη διαθεσιμότητα και βρίσκεται απρόθυμα στο μάτι της υπόθεσης.

Συνεργάτιδά του θα τοποθετηθεί η ιδιοφυής αλλά κοινωνικά αδέξια αναλύτρια Τίλι Μπράντσο και μαζί θα ανακαλύψουν ένα ίχνος που κανείς άλλος δεν μπορούσε να δει. Ο δολοφόνος έχει κάποιο σχέδιο και ο Πόου είναι μέρος του.

Καθώς τα θύματα πληθαίνουν, ο Πόου ανακαλύπτει πως είναι περισσότερο μπλεγμένος στην υπόθεση απ’ όσο μπορούσε να φανταστεί. Και καθώς πλησιάζει την αλήθεια που θα συντρίψει όλα όσα πίστευε για τον εαυτό του, ο Πόου θα μάθει πως υπάρχει κάτι χειρότερο από το να σε καίνε ζωντανό...

Τιμή: € 9,90 € ● Σελίδες: 376 ● ΙSBN:  978-960-507-131-8 ΚΩΔ.ΒΙΒΛΙΟΥ: 01041131


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου