Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

ΕΙΡΗΝΗ ΦΡΑΓΚΑΚΗ-ΛΕΥΚΑ ΟΝΕΙΡΑ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΝΟΗ

Πάντα ένιωθα δυνατή την πίστη μέσα μου για τους ανθρώπους. Μόνο στον εαυτό μου δεν πίστευα γι’ αυτό και τον άφηνα έρμαιο σε όσους πίστευα ότι με αγαπάνε. Η δύναμη της πίστης μου δεν με είχε εγκαταλείψει όπως νόμιζα όμως. Το κατάλαβα κι ευτυχώς δεν ήταν αργά.
Άνοιξα τα μάτια και αγάπησα εμένα. Άπλωσα το χέρι και το έδωσα στον εαυτό μου βοηθώντας με εγώ. Κάποιοι πίστεψαν σ’ εμένα και όφειλα να το λάβω σοβαρά υπόψη μου.
Είμαι η Δέσποινα και πιστέψτε με, Δέσποινες σαν κι εμένα υπάρχουν πολλές.
Οι γιορτές πλησιάζουν και είθισται οι άνθρωποι να εύχονται. Εύχομαι λοιπόν, όλες οι ευχές που θα σας δοθούν να είναι αληθινές και γεμάτες αγάπη. Εύχομαι όλες οι ευχές που θα δώσετε να έχουν τριγύρω τους κόκκινες κορδέλες ζεστασιάς που θα τυλίξουν και με τη σειρά τους θα ζεστάνουν τις ψυχές που υποφέρουν.
Εύχομαι η πίστη στον εαυτό σας και στον συνάνθρωπό σας να είναι ανεξάντλητη.
Ευτυχία, ηρεμία και αστείρευτη αγάπη στην ζωή σας!

“Δέσποινα”, η ηρωίδα από το βιβλίο “Λευκά Όνειρα”της κ.Ειρήνης Φραγκάκη που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Πνοή!!!

Ο Ορφέας και η Δέσποινα. Δυο ζωές που ενώθηκαν. Ο Άγγελος και η Δέσποινα. Δυο ψυχές που πάλεψαν, χωρίστηκαν και ξαναβρέθηκαν. Ο Αριστείδης και η Δέσποινα. Δυο δρόμοι που συναντήθηκαν σε μια δύσκολη διασταύρωση της ζωής. Η Ελισάβετ και η Δέσποινα. Δυο άνθρωποι που δέθηκαν και δυνάμωσαν ο ένας μέσα από τον άλλον. Μια γυναίκα που κατακτά καρδιές, αλλά πληγώνει τη δικιά της. Μια ζωή που περνάει, κι εκείνη μένει πρωταγωνίστρια στο δράμα της. Μια ζωή που της δίνει ευκαιρίες, αλλά δεν τις εκμεταλλεύεται και κάνει τα ίδια λάθη. Πόσο θα ήθελε να αποκτήσει δύναμη! Πόσο θα ήθελε, η στιγμή εκείνη που άλλαξε τη ζωή της, να γίνει η αιτία για να βρει γαλήνη. Μια γυναίκα και μια ζωή που έρχεται. Η Δέσποινα και το… “είναι” της. Μια ζωή γεμάτη εκπλήξεις, ευχάριστες και δυσάρεστες. Ποιες θα κρατήσει η Δέσποινα και ποιο είναι τελικά το τίμημα της ευτυχίας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου