Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΔΙΠΛΑΡΗ-ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΑΘΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΝΟΗ


Στον καθένα από σας, θα ευχηθώ, να μην γίνει «ο Κανένας» ποτέ και για κανένα λόγο. Ακόμα κι αν τον κυνηγάει ο Κύκλωπας. Ακόμα και ο Κύκλωπας, είναι μέρος του προσωπικού μύθου του Οδυσσέα. Κάποιο σκοπό επιτελεί κι αυτός μέσα στην ιστορία. Το θέμα είναι τι ρόλο θα παίξεις ΕΣΥ… Και είναι στο χέρι σου να είσαι «Κάποιος» και όχι «Κανένας». Σε όλους εσάς λοιπόν, που παίζετε στην ιστορία σας το ρόλο που αξίζετε και όχι το ρόλο του «Κανένα», θα ευχηθώ να μην πάθετε τίποτα, παρά μόνο χαρές! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Οδυσσέας, ήρωας της ιστορίας ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ Η ΣΕΖΟΝ…,από το βιβλίο «ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΘΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ


Ευτυχώς που δεν πάθαμε τίποτα! Ευτυχώς, γιατί έχουμε τραβήξει πολλά. Έρωτες και προδοσίες, που μας οδηγούν σ’ ένα αέναο ταξίδι, χωρίς Ιθάκη. Βία σε σώμα, νου, ψυχή. Βία, που σε βία οδηγεί.
Ευτυχώς, γιατί υπάρχουν Βαλεντίνοι που δωρίζουν και δωρίζονται, και Δωροθέες που κρύβουν τους πολλούς εαυτούς τους τον έναν μέσα στον άλλον για να αποτρέψουν την άλωση.
Ευτυχώς, γιατί δεν μπόρεσαν να μας καταπιούν οι ανεχόρταγοι που κατάπιαν τον κόσμο ολόκληρο. Ούτε καν ο «EROS», που μπορεί να είναι έρως, αλλά μπορεί να είναι και μολυσματική νόσος.
Ευτυχώς, γιατί μέσα στην τρέλα αυτού του καιρού, υπάρχουν ακόμα κάποιοι που αφηγούνται παραμύθια – και «παραμυθία» σημαίνει παρηγοριά.
Ευτυχώς, γιατί εκτός από τις ιστορίες, υπάρχουν και τα ταξίδια που ξεκινάνε από την ΠΥΛΗ Ε1, αλλά καμιά φορά ξεκινάνε κι από μέσα μας. Κι όσο οι ιστορίες μάς ταξιδεύουν, θα μπορούμε να φτιάχνουμε συνεχώς καινούριες, και το ταξίδι να συνεχίζεται.
Ευτυχώς!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου