Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Σάββατο 26 Μαΐου 2018

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ "ΤΟ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ" ΤΟΥ κ.ΓΙΑΝΝΗ ΖΑΡΑΜΠΟΥΚΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΑΦΟΥ!!!

Σήμερα στις 12:00 στο public Ιωαννινων πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της ποιητικής συλλογης " Το αναπόφευκτο της Μοναξιας" του Γιάννη Ζαραμπούκα από τις  Εκδόσεις Πνοή!!!

Ένα υπέροχος άνθρωπος πολλά υποσχόμενος στον χώρο της ποίησης και γενικότερα της συγγραφής... Η χαρά μου είναι μεγάλη που σε γνωρισα... Σας στέλνω και ένα από τα ποιήματα του που ειλικρινά πιστεύω θα αγγίξει πολλούς.



Από το PUBLIC Ιωαννίνων Βασιλική Τσούνη ΑΦΟΥ!!!


"Το αναπόφευκτο της μοναξιάς" είναι μία ποιητική συλλογή, που απαρτίζεται από σύντομες ιστορίες στο επίκεντρο των οποίων βρίσκονται οι άνθρωποι. Οι άνθρωποι εκείνοι που βιώνουν το συναίσθημα της προδομένης αγάπης. Εκείνοι που έρχονται αντιμέτωποι με το σκληρό πρόσωπο του θανάτου και της απουσίας. Μα, κι εκείνοι που γεύονται τη μαγεία του έρωτα σε στιγμές που γρήγορα σώνονται. Κοινός παρανομαστής όλων, η μοναξιά. Το αναπότρεπτο αυτό συναίσθημα που έρπει ανάμεσα τους κι επιβιώνει ροκανίζοντας τις ψυχές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου