Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΦΡΑΓΓΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ "ΦΩΤΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠ'ΤΟΝ ΠΑΓΟ" ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΗΓΗ.


 ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΦΡΑΓΓΟΥΛΗ

για το 'ΦΩΤΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠ' ΤΟΝ  ΠΑΓΟ"

από τις εκδόσεις Πηγή.








Καταρχάς θέλω να σας ευχαριστήσω για τη τιμή που μου κάνετε και μου δίνετε την ευκαιρία μέσα απ' το blog της σελίδας σας "ΜΕ την ψυχή του συγγραφέα ΑΦΟΥ", να παρουσιάσω στο ευρύ κοινό το πρώτο μου συγγραφικό έργο το οποίο ξεκίνησα πριν αρκετά χρόνια, αλλά κατάφερα να το ολοκληρώσω πρόσφατα και έχει τίτλο "Φωτιά μέσα απ' τον πάγο", από τις Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή.

Δεν θα μπορούσα φυσικά να μην ευχαριστήσω δημόσια τον εκδοτικό οίκο "Πηγή" ο οποίος πίστεψε στο μυθιστόρημα μου, με στήριξε και έκανε το όνειρο μου πραγματικότητα.

Όταν διατηρούσα δικό μου λογιστικό γραφείο, πότε δεν πίστεψα ότι μια τυχαία συζήτηση που θα κατέληγε στη φράση "...αν αυτό που κάνεις δεν σε ευχαριστεί, σταμάτα το και ξεκίνησε να γράφεις. Βλέπω κάτι σε εσένα!", θα αρκούσε να αλλάξω τον προσανατολισμό μου και να επιλέξω να κάνω κάτι διαφορετικό στη ζωή μου, που μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν το είχα σκεφτεί καν.

Δεν ήξερα εάν μπορούσα να γράψω...

Δεν ήξερα εάν είχα το ταλέντο...

Δεν ήξερα εάν το μυθιστόρημα μου μπορούσε να αγγίξει τις ψυχές των αναγνωστών μου, να τους συνεπάρει και να τους κάνει να ταξιδέψουν μαζί του.

Κολύμπησα σε άγνωστα νερά.

Ένα ρίσκο που δεν πολυσκέφτηκα να πάρω και που ήξερα, εξ' αρχής, ότι δεν θα το μετάνιωνα ότι κι αν γινόταν.

Σκοπός μου ήταν να δημιουργήσω μια ιστορία η οποία θα κινούνταν συνέχεια στην κόψη του ξυραφιού και να έκανε τους αναγνώστες να μην μπορούν να σταματήσουν το διάβασμα.

Μία ιστορία που οποίος την επέλεγε να την διαβάσει, θα ταυτιζόταν με τους ήρωες της και τα συναισθήματα τους.

Το "Φωτιά μέσα απ' τον πάγο" είναι η ιστορία:

Μίας γυναίκας...

Που έχει πληγωθεί πολύ, από ανθρώπους που προσπάθησαν να την εκμεταλλευτούν στο παρελθόν.

Και ενός άντρα...

Που παρόλο που κατάφερε να έχει τους πάντες και τα πάντα στα πόδια του, βασανίζεται από μια προδοσία που τον έκανε να μην εμπιστεύεται κανέναν και τίποτα.

Εκείνη: Τώρα πια είναι μία άλλη. Κρύβει πίσω από την καινούργια της εμφάνιση τον άλλο της εαυτό και επιζητά εκδίκηση από όσους την πλήγωσαν στο παρελθόν. Μια γυναίκα πιο ψυχρή και από τον "πάγο".

Εκείνος: Προσπαθώντας να ξεφύγει από μία αδιέξοδη σχέση, αρπάζει μία επαγγελματική ευκαιρία για να φύγει μακριά και να προσπαθήσει να καταπολεμήσει τους δαίμονες του παρελθόντος του.

Οι δρόμοι τους δεν έπρεπε να διασταυρωθούν.

Ήταν το μεγαλύτερο λάθος.

Η μοίρα όμως, είχε αλλά σχέδια γι' αυτούς...

Η κόντρα και η αντιπαλότητα τους θα τους οδηγήσουν στα άκρα.

Εκεί που βρίσκονται κρυμμένα οι έντονες συγκινήσεις και τα μεγάλα πάθη.

Παίρνει φωτιά το σώμα και η ψυχή τους και τους καίει τα σωθικά.

Αυτή όμως η φωτιά είναι ικανή να λιώσει τον πάγο που κρύβουν μέσα τους η θα φτάσει στο σημείο να τους κάψει και τους δύο;

 

"...Έβγαλα τα παπούτσια και στάθηκα όρθια, γυμνή μπροστά του, φορώντας μόνο το μαύρο μου δαντελωτό εσώρουχο. Ένιωσα το βλέμμα του να με διαπερνά. Να ταξιδεύει σε όλο μου το κορμί, από πάνω ως κάτω. Ξαφνικά, ένιωσα να παίρνω φωτιά. Μια φωτιά που μόνο αυτός ήταν ικανός να σβήσει..."

"Με μία απότομη κίνηση, με τράβηξε και με κόλλησε στο τοίχωμα της πισίνας, βάζοντας τα χέρια του δεξιά και αριστερά από το σώμα μου. Δε φοβήθηκα όταν κόλλησε το σώμα του στο δικό μου, εγκλωβίζοντας με. Ένιωσα τη θέρμη του κορμιού του να με διαπερνά".


Δείτε περισσότερα για το βιβλίο και την συγγραφέα ΕΔΩ

Εκείνη: Πίστευε ότι είχε βρει τον απόλυτο έρωτα, αλλά έκανε λάθος. Επιστρέφει για να διορθώσει τα λάθη του παρελθόντος, να πάρει εκδίκηση και όλα αυτά που της ανήκουν πίσω.

Εκείνος: Ένας επιτυχηµένος άντρας, χωρίς κανένα συναισθηµατισµό, χωρίς κανέναν ηθικό φραγµό, µε τραύµατα του παρελθόντος που δεν µπορεί να ξεπεράσει.

 Τι θα γίνει όταν οι δύο αυτοί άνθρωποι συναντηθούν και καταλήξουν να συνυπάρξουν, άθελά τους, κάτω από την ίδια στέγη;

Τι είναι αυτό που τους ενώνει από παλιά και τι θα συµβεί , όταν στο τέλος αποκαλυφθεί η αλήθεια;

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Χρυσούλα Φραγγούλη γεννήθηκε στην Πάτρα και µεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Οικονοµία και Διοίκηση και για κάποια χρόνια εργάστηκε σε αυτόν τον τοµέα. Το γράψιµο είναι για εκείνη ένα µέσο ώστε να δηµιουργεί ιστορίες µε αρχή, µέση και τέλος, όπως εκείνη επιθυµεί, µε σκοπό να χαρίσει ένα ευχάριστο ανάγνωσµα στους ανθρώπους που θα επιλέξουν να διαβάσουν τα βιβλία της. Τα τελευταία χρόνια µένει µε την οικογένειά της λίγο έξω απ’ την Αθήνα και ασχολείται αποκλειστικά µε τη συγγραφή ερωτικών μυθιστορημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου