Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΑΦΟΥ!!!

Βρείτε το βιβλίο ΕΔΩ
ΟΙ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΕΣ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ
Ταξιδέψτε στον γαλαξία μας και ονειρευτείτε τα άστρα με αυτή τη συλλογή από υπέροχα εικονογραφημένες ιστορίες για πριγκίπισσες μακριά από τη Γη. Μικροί αναγνώστες που τους συνεπαίρνουν τα φανταστικά παραμύθια αλλά και το Διάστημα θα λατρέψουν τις ιστορίες της πριγκίπισσας Βενετίας και του λαού της που ζουν στους ωκεανούς της Αφροδίτης, των θαρραλέων αμαζόνων που τολμούν να κατοικήσουν στον αφιλόξενο Ερμή, της πριγκίπισσας του Κρόνου που σώζει τον λαό της με την κρυστάλλινη φωνή της και άλλων φανταστικών ηρωίδων.












Βρείτε το βιβλίο ΕΔΩ
ΕΓΩ,Ο ΔΙΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ
Γιατί κυκλοφορεί ο σπουδαίος ήρωας Αχιλλέας με φουστάνια; Τι κοινό έχουν η βασίλισσα της ομορφιάς Αφροδίτη και ένα χρυσό μήλο με τον Τρωικό Πόλεμο; Και γιατί η Αριάδνη είναι γνωστή ως «η κλαψιάρα της Νάξου»; Εδώ θα τα μάθεις όλα από πρώτο χέρι. 

Από τον Αχιλλέα ως τον Δία, όλοι οι ήρωες και οι Θεοί αφηγούνται, χωρίς περιστροφές, τις σπουδαιότερες ιστορίες της ελληνικής μυθολογίας













Βρείτε το βιβλίο ΕΔΩ
ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΑ ΜΑΓΕΙΑ-ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ 4
Ένα μυστηριώδες πακέτο φτάνει στο μαγικό ζαχαροπλαστείο της οικογένειας Μπλις. Τι περιέχει; Ένα μπισκότο… που η Λι καλά θα κάνει να μην τολμήσει να δοκιμάσει! Μια μπουκίτσα αρκεί για να την τυλίξουν τα μάγια και να είναι αναγκασμένη να υπακούει στις εντολές ενός παράξενου σημειώματος στο εσωτερικό του γλυκίσματος. 

Το πρόσωπο που έγραψε αυτό το σημείωμα φαίνεται να ενδιαφέρεται ιδιαιτέρως για τη γυάλα με το νούμερο 377, που περιέχει την Παλίρροια της Αφροδίτης, ένα πανίσχυρο και επικίνδυνο συστατικό, το οποίο έχει τη δύναμη να μεταμορφώνει όποιον το καταπίνει σε μαριονέτα. Η Ρόουζ έχει μια ιδέα για την ταυτότητα του αποστολέα… Η θεία Λίλι έχει επιστρέψει! Το τέταρτο βιβλίο του Μαγικού Ζαχαροπλαστείου, μια αστεία περιπέτεια πασπαλισμένη με ζαχαρένια μαγικά.







Βρείτε το βιβλίο ΕΔΩ
ΟΔΥΣΣΕΙΑ

Θα μπορέσει, άραγε, ο ναυαγός Οδυσσέας να ξεπεράσει τους κινδύνους που οι θεοί επιφυλάσσουν γι’ αυτόν; Θα μπορέσει να επιστρέψει στην πιστή του σύζυγο Πηνελόπη και στον γιο του Τηλέμαχο; Θα μπορέσει, άραγε, να ξαναδεί την αγαπημένη του Ιθάκη; Εκμεταλλευόμενοι τη μακρά απουσία του, οι μνηστήρες κυβερνούν τώρα το δικό του βασίλειο. Δεν ξέρουν ότι πολύ σύντομα ο Οδυσσέας θα επιστρέψει για να πάρει την εκδίκησή του. Ζήστε το συναρπαστικό ταξίδι της Οδύσσειας, του πιο ωραίου παραμυθιού που έχει γραφτεί ποτέ, μέσα από την υπέροχη εικονογράφηση αυτού του βιβλίου.









Βρείτε το βιβλίο ΕΔΩ
ΠΙΝΟΚΙΟ-ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ
Η απίστευτη περιπέτεια της µαριονέτας Πινόκιο, που έχει σαγηνέψει µικρούς και µεγάλους αναγνώστες σε ολόκληρο τον κόσµο, µε υπέροχη εικονογράφηση, γεµάτη από τη µαγεία και την ποίηση της κλασικής αυτής ιστορίας.

















Βρείτε το βιβλίο ΕΔΩ

Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΕ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Σε αυτή τη συλλογή με τις τρυφερές ιστορίες θα ζήσετε γλυκές στιγμές μαζί με μια αδέξια νεράιδα που δε βλέπει καλά, ένα κοριτσάκι με έναν ξεχωριστό φίλο και πολλούς ακόμη ήρωες. Γεμάτο χιούμορ και με φανταστική εικονογράφηση, αυτό το βιβλίο θα γίνει το αγαπημένο σας!












Βρείτε το βιβλίο ΕΔΩ

Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΕ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Σε αυτή τη συλλογή με τις υπέροχες ιστορίες θα ζήσετε συναρπαστικές περιπέτειες μαζί με τον ατρόμητο πειρατή Πέτρο, ένα θαρραλέο αγόρι με τον σκύλο του και πολλούς άλλους ήρωες. Γεμάτο δράση και με φανταστική εικονογράφηση, αυτό το βιβλίο θα γίνει το αγαπημένο σας!












Βρείτε το βιβλίο ΕΔΩ
ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΜΟΥ ΗΧΟΙ ΜΕ ΖΩΑΚΙΑ
Πατήστε τα κουμπιά για να ακούσετε τους 6 διασκεδαστικούς ήχους του βιβλίου, από το χαριτωμένο παπάκι ως το δυνατό λιοντάρι. 

Τα παιδιά θα ξετρελαθούν με τις όμορφες εικόνες, μαθαίνοντας παράλληλα τους πρώτους ήχους ζώων.













Βρείτε το βιβλίο ΕΔΩ
ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΜΟΥ ΗΧΟΙ ΜΕ ΟΧΗΜΑΤΑ
Πατήστε τα κουμπιά για να ακούσετε τους 6 διασκεδαστικούς ήχους του βιβλίου, από τον δυνατό εκσκαφέα ως το αυτοκίνητο που κορνάρει. 

Τα παιδιά θα ξετρελαθούν με τις όμορφες εικόνες, μαθαίνοντας παράλληλα τους πρώτους ήχους οχημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου