Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

ΝΑΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ "Η ΑΓΑΠΗ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ" ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΞΗ


 ΝΑΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ

για το "Η ΑΓΑΠΗ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ"

από τις εκδόσεις ΕΞΗ.







Αγαπημένοι μου, αναγνώστες!

                        Χαίρομαι ιδιαίτερα που έχω την ευκαιρία να επικοινωνήσω μαζί σας για το πρώτο μου βιβλίο «Η αγάπη άργησε να ξημερώσει».

            Η αγάπη είναι ότι πιο όμορφο μπορεί να βιώσει ένας άνθρωπος, τον ολοκληρώνει, τον παιδεύει, τον κάνει να νιώθει ζωντανός. Η αγάπη επέζησε στο πέρασμα του χρόνου και έχει τις δικές της νόρμες που όσο και αν προσπαθεί ο καθένας να επιβάλλει τις δικές του τελικά υποτάσσεται στο μεγαλείο της.

            Από την πρώτη στιγμή που οι δρόμοι της Μανόλιας και του Άλεξ  σταύρωσαν μόνο μαζί μπορούσαν να υπάρξουν. Εχθροί, μυστικά, ανίερες συμμαχίες πάλεψαν να τους κρατήσουν χώρια.

            Η σχέση τους κλονίστηκε ξανά και ξανά. Τα πάντα έδειχναν πως η αγάπη θα αργούσε πολύ να ξημερώσει.

            Στον πόλεμο και στον έρωτα όλα επιτρέπονται και όλα μπορούν να συμβούν. Υποσχέσεις, παραπλανήσεις, μυστικά, έρωτας, πόθος, πάθος γίνονται πρωταγωνιστές στο ερωτικό τρίγωνο ανάμεσα στη Μανόλια και σε δύο άσπονδους φίλους.

            Ονειρέψου όνειρα! και σαν ξυπνήσεις θα γίνεις κομμάτι τους, της έλεγε κάθε βράδυ όταν ήταν μικρή η μητέρα της αντί για καληνύχτα.

Μεγαλώνοντας η Μανόλια έμαθε να πλάθει τη μέρα αγγέλους και τη νύχτα δαίμονες.

Μια πρόκληση. Αυτό γύρευε η ίδια από τη ζωή της.

Σαν μια θάλασσα διψασμένη γύρεψε τον δικό της ουρανό και τον βρήκε στο πρόσωπο του Αλέξανδρου Αντωνίου. Τότε θέλησε να γίνει η ίδια το πιο ακριβό, το πιο βαθύ μυστικό του. Δίχως να έχει ιδέα για τον ίδιο και τους δαίμονες του, δέχτηκε να γίνει κομμάτι του κόσμου του συμμαχώντας με τον φίλο του.

Για χρόνια πολλά ο Στέφανος Γεωργίου ήταν ο καλύτερος φίλος του Άλεξ. Αλλά  όταν η αγκαθιά της ζήλιας ρίζωσε στην καρδιά του Στέφανου, τα πάντα άλλαξαν και η εξόντωση του Αλέξανδρου ήταν πλέον μονόδρομος. Όμως, μόνο με τη βοήθεια μιας γυναίκας θα μπορούσε να το πετύχει αυτό… Επέλεξε τη Μανόλια.

Οι δυο άντρες πίστευαν πως θα τα έβγαζαν πέρα  με μια φουρτουνιασμένη θάλασσα, επειδή νόμιζαν πως ήξεραν καλό κολύμπι, αλλά τελικά ήταν αυτοί που θα γνώριζαν τη Θάλασσά τους. Αλήθεια και ψέμα στροβιλίστηκαν ανάμεσά τους.

Το μίσος και ο έρωτας δε θα αφήσει κανένα αμέτοχο.

            Τι μπορεί να συμβεί όταν η Θάλασσα ανταμώσει με τον Ουρανό; Θα σμίξει μαζί του ή ένα μυστικό θα τους κρατήσει για πάντα χωριστά;

Δείτε περισσότερα για το βιβλίο και την συγγραφέα ΕΔΩ


Η Θάλασσα δεν ξεκουράζεται ποτέ, γιατί πάντα γυρεύει τον Ουρανό της.

Η Μανόλια ζούσε ακροβατώντας ανάμεσα στη δυσπιστία και στον έλεγχο. Είχε μάθει να ορίζει την καρδιά της με τη λογική. Ένιωθε ζωντανή, μέχρι που μια πρόκληση ήρθε να ανατρέψει τα δεδομένα της.

Ο Στέφανος ήθελε να εκδικηθεί τον Αλέξανδρο, τον άντρα που του είχε κλέψει τη ζωή… Όμως, μόνο με τη βοήθεια μιας γυναίκας θα μπορούσε να το πετύχει και αυτή δεν ήταν άλλη από τη Μανόλια.

Εκείνη μπήκε στη ζωή του ξαφνικά και γρήγορα μοιράστηκε μαζί του τον κόσμο της. Εκείνος έγινε κομμάτι του χρόνου της φέρνοντάς την αντιμέτωπη με τον ίδιο της τον εαυτό. Γιατί ο Αλέξανδρος δεν ήταν ένας συνηθισμένος άντρας, αλλά ο άντρας της ζωής της… μία μικρή χαραμάδα στο όνειρο. Όμως, τι θα συμβεί, όταν το όνειρο κλέψει την καρδιά της;

Οι συνειδητές επιλογές της Μανόλιας θα την οδηγήσουν σε μια ανελέητη αναμέτρηση με ανομολόγητα μυστικά. Αλλά δεν ήταν η μόνη που κάτι έκρυβε. Και κάθε μυστικό έχει το τίμημά του…

Στον έρωτα όλα επιτρέπονται και όλα μπορούν να συμβούν. Αλήθεια και ψέμα γίνονται πρωταγωνιστές μιας ιστορίας όπου όσοι πιο πολλοί άνθρωποι υπάρχουν, τόσα πιο πολλά μυστικά σφραγίζουν για πάντα τις ζωές τους…

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Νανά Αλεξίου γεννήθηκε στην Αθήνα. Καθώς μεγάλωνε, τα καλοκαίρια της τα περνούσε στον αγαπημένο της παράδεισο κάτω από τον ελληνικό ήλιο. Είναι απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, αν και θα προτιμούσε να είναι απόφοιτος της Σχολής Ονείρων. Εργάζεται σε ιδιωτική επιχείρηση και στον ελεύθερο χρόνο της ταξιδεύει σε όλα τα πλάτη και τα μήκη της γης πλάθοντας τους προσωπικούς της μαγικούς κόσμους. Πιστεύει πως στη ζωή έχει σημασία να ακούς την καρδιά σου δίχως να φοβάσαι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου