Βιβλιο

Βιβλιο
ΜΕ αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ!!! και η αγάπη μου αυτή με ώθησε στη δημιουργία αυτού του ιστολογίου όπου θα μοιράζομαι την αγάπη μου αυτή παρουσιάζοντας σας τις απόψεις μου για τα βιβλία που με ταξιδεύουν καθώς και προτάσεις ,νέες κυκλοφορίες καθιερωμένων και πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων καθώς και βιβλιοπαρουσιάσεις στην πόλη μου Θεσσαλονίκη ΑΦΟΥ !!!

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

ΝΙΚΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ "ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ" ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΥΛΑΤΟΣ.


 ΝΙΚΗ ΧΡΗΣΤΟΥ

για το "ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ"

από τις εκδόσεις ΦΥΛΑΤΟΣ.





Ονομάζομαι Νίκη Χρήστου, την αγάπη της μαγειρικής το είχα από πολύ μικρή. Πάντα προσπαθούσα να βρω μια ευκαιρία για να ανακατευτώ στην κουζίνα της μητέρας μου. Μου αρέσει να δημιουργώ και να δοκιμάζω διάφορες συνταγές, όπως και να περιποιούμαι γευστικά όσους αγαπώ. Και μιας και έχω παιδιά, προσπαθώ να μαγειρεύω υγιεινά, με καλά και αγνά υλικά.


Η μαγειρική είναι ένα ταξίδι γεμάτο γεύση, χαρά και δημιουργία. Για τον καθένα από μας είναι συνδεδεμένη με διάφορες στιγμές της ζωής μας, δημιουργώντας μας πάντα όμορφες αναμνήσεις. Πέραν όμως από τις στιγμές είναι συνδεδεμένη και με πρόσωπα, γεύσεις και συνταγές. Συνταγές που αγαπήσαμε, που νοσταλγήσαμε και που επιλέγουμε να υλοποιούμε σε διάφορες περιστάσεις. Έτσι λοιπόν, στο βιβλίο αυτό θα ανακαλύψετε πληθώρα αλμυρών και γλυκών συνταγών που μπορούν να σας συντροφεύσουν και να σας εξυπηρετήσουν εύκολα, γρήγορα και νόστιμα σε κάθε στιγμή, καθώς εδώ θα βρείτε δημιουργικές και λειτουργικές ιδέες για πάρτι, γρήγορους μεζέδες για συγκεντρώσεις με φίλους και συγγενείς, με υλικά που υπάρχουν σε κάθε σπίτι καθώς και εορταστικά πιάτα που θα σας βοηθήσουν να εντυπωσιάσετε!

Μην ξεχνάτε πως η μαγεία της μαγειρικής κρύβεται στη χαρά της δημιουργίας, επομένως απολαύστε κάθε στιγμή στην κουζίνας σας και δε θα χάσετε!

 

90 σελίδες με

35 εύκολες και γρήγορες

αλμυρές και γλυκιές συνταγές,

για γιορτές και όχι μόνο…


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Νίκη Χρήστου  γεννήθηκε το 1983 και έζησε και μεγάλωσε στην Έδεσσα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Φυσικής του ΑΠΘ, αλλά από μικρή ηλικία είχε αναδείξει το ενδιαφέρον και το πάθος της για τη μαγειρική. Αυτό το πάθος την οδήγησε και στη συγγραφή βιβλίου.

Το βιβλίο αυτό γράφτηκε με πολλή αγάπη , με στόχο τη δημιουργία γρήγορων και υγιεινών συνταγών που μπορούν να εκτελεστούν εύκολα σε πάρτι και γιορτές, αλλά και στην καθημερινότητα.

Η πρώτη της επαφή με τον κόσμο της μαγειρικής, επαγγελματικά ξεκίνησε δημιουργώντας το blog της με τίτλο, "Το μυαλό στο ...φαγητό", το οποίο και βραβεύτηκε το 2015 από το περιοδικό "Βήμα Γκουρμέ" με το βραβείο κοινού στην κατηγορία "Best Sweat Treats".

Τώρα ούσα πιο ολοκληρωμένη και κατόπιν της επιτυχίας της στον χώρο του διαδικτύου, δημιουργεί το πρώτο της βιβλίο συνταγών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου